
Ribollita
Det finnes utallige varianter av denne gode suppen fra Toscana. Ribollita betyr «å varme opp på nytt», da man ofte bruker rester fra minestronesuppe som base.

Ingredienser
Porsjoner
Tilbehør:
Slik gjør du
- 1
Hakk løk og hvitløk. Skjær gulrot, stangselleri og kål i biter. Surr løk og grønnsaker i olje i en stor kjele, uten at grønnsakene får farge.
Tips
Varier gjerne ingrediensene i suppen, men en Ribollita bør alltid inneholde daggammelt brød, bønner, og forskjellige grønnsaker.
- 2
Tilsett hakket tomat, tomatpure, rosmarin, vann og grønnsaksbuljong. Kok i ca 20 min, eller til grønnsakene er møre.
- 3
Skyll bønnene i kaldt vann og ha dem i suppen. Kok opp og smak til med salt og pepper. Server med brød, parmesan og olivenolje.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



