Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ribollita

Enkel
30min

Det finnes utallige varianter av denne gode suppen fra Toscana. Ribollita betyr «å varme opp på nytt», da man ofte bruker rester fra minestronesuppe som base.

4.4
(14)
Lagre
Skriv ut
Ribollita

Ingredienser

1 stk
hakket løk
4 stk
hakkede hvitløksfedd
2 stk
gulrot i skiver
2 stilk
stangselleri i biter
100 g
hodekål i biter
400 g
hakkede tomat (fra boks)
2 ss
tomatpuré
2 ss
frisk rosmarin
1 l
vann
1 stk
grønnsaksbuljongterning
400 g
hvite bønner (fra boks)
¼ ts
salt
¼ ts
pepper

Tilbehør:

4 skiver
daggammelt brød (i terninger)
2 dl
revet TINE® Norsk Alpeost Blokk

Slik gjør du

  1. Tips

    Varier gjerne ingrediensene i suppen, men en Ribollita bør alltid inneholde daggammelt brød, bønner, og forskjellige grønnsaker.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter