Skip to main content

Blomkålsuppe med purreløk og persille

Enkel
30min

Proteinrik blomkålsuppe med purreløk og persille.

4.0
(8)
Next ImageBlomkålsuppe med purreløk og persille

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

700 g
blomkål
200 g
finhakket purre
1 stk
løk
1 ss
6 dl
buljong (ferdig blandet)
1 stk
sitron

Topping

100 g
sprøstekt bacon
20 g
finhakket persille

Fremgangsmåte

  1. Vask og rens blomkål og del den opp i jevne biter. Dette er for at alle bitene skal bli møre på samme tid. Hold av noen små buketter til pynt på toppen.

  2. Sett en medium-stor kjele på medium varme. Fres finhakket purreløk og løk i smør eller olje til det får en gyllen farge.

  3. Tilsett buljong (eller kraft), blomkål og YT® Proteinmelk. La det småputre i 15–20 minutter.

  4. Kjør så suppen med stavmikser til ønsket konsistens. Tilsett rømme og kjør den litt til. Smak til med salt og sitron.

  5. Legg i biter av blomkål rett før servering . Topp med finhakket persille og sprøstekt bacon.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter