
Blomkålsuppe med purreløk og persille
Proteinrik blomkålsuppe med purreløk og persille.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Vask og rens blomkål og del den opp i jevne biter. Dette er for at alle bitene skal bli møre på samme tid. Hold av noen små buketter til pynt på toppen.
- 2
Sett en medium-stor kjele på medium varme. Fres finhakket purreløk og løk i smør eller olje til det får en gyllen farge.
- 3
Tilsett buljong (eller kraft), blomkål og YT® Proteinmelk. La det småputre i 15–20 minutter.
- 4
Kjør så suppen med stavmikser til ønsket konsistens. Tilsett rømme og kjør den litt til. Smak til med salt og sitron.
- 5
Legg i biter av blomkål rett før servering . Topp med finhakket persille og sprøstekt bacon.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


