Antall porsjoner
15
1. Ha mel, gjær, salt, sukker, melk og vann i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Kjør på lav hastighet i 8-10 minutter.
2. Kjenn på deigen og juster om den virker noe tørr eller bløt med mel eller proteinmelk.
3. Kutt smøret i terninger, ha i litt etter litt og skru hastigheten litt opp og elt videre i 10 minutter.
4. Plastre så bollen og la deigen heve i 60–80 minutter.
5. Legg deigen ut på benken og del den opp i boller à la 60–80 g. Legg bollene på et brett med bakepapir.
6. La rundstykkene heve i 40–45 minutter med et vått håndkle over seg.
7. Forvarme ovnen til 220 °C.
8. Pensle rundstykkene med et sammenvispet egg og strø over linfrø.
9. Stek rundstykkene i 14–17 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.
Rundstykker med YT® Proteinmelk
Gode, mettende rundstykker som passer perfekt til frokost, lunsj, eller som tilbehør til suppe.
Porsjoner