Blomkålsuppe med purreløk og persille

Blomkålsuppe med purreløk og persille

0
0
Enkel30 min
Proteinrik blomkålsuppe med purreløk og persille.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

  • 100 g
    sprøstekt bacon
  • 20 g
    finhakket persille

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask og rens blomkål og del den opp i jevne biter. Dette er for at alle bitene skal bli møre på samme tid. Hold av noen små buketter til pynt på toppen.

  2. 2

    Sett en medium-stor kjele på medium varme. Fres finhakket purreløk og løk i smør eller olje til det får en gyllen farge.

  3. 3

    Tilsett buljong (eller kraft), blomkål og YT® Proteinmelk. La det småputre i 15–20 minutter.

  4. 4

    Kjør så suppen med stavmikser til ønsket konsistens. Tilsett rømme og kjør den litt til. Smak til med salt og sitron.

  5. 5

    Legg i biter av blomkål rett før servering . Topp med finhakket persille og sprøstekt bacon.

Del denne oppskriften: