Superkjapp pizza blanca

Superkjapp pizza bianca

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

100 g hvetemel
½ dl lunkent vann
½ ts sukker
1 ts olivenolje
¼ ts salt

Pizzasaus:

1 dl TINE Crème Fraîche Original
1 stk hvitløksfedd , finhakket
1 kvist persille , finhakket
¼ ts salt
¼ ts pepper

Topping

1 ½ dl Jarlsberg® Original
¼ pakke Selbu Blå
50 g mozzarella

Slik gjør du det

    1. Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
  1. Pizzabunn

    1. Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.
  2. Pizzasaus

    1. Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.
  3. Pizzatopping

    1. Riv ostene og bland sammen.
    2. Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
    3. Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.
Tips!

Eksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat