Superkjapp pizza blanca

Superkjapp pizza bianca

2
51
Enkel15 min
Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

  • 100 g
    hvetemel
  • ½ dl
    lunkent vann
  • ½ ts
    sukker
  • 1 ts
    olivenolje
  • ¼ ts
    salt

Pizzasaus:

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

Pizzabunn

  1. 2

    Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.

Pizzasaus

  1. 3

    Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.

Pizzatopping

  1. 4

    Riv ostene og bland sammen.

  2. 5

    Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.

  3. 6

    Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.

Tips

Eksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?

Del denne oppskriften: