Superkjapp pizza bianca
Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
Pizzabunn
- 100 g hvetemel
- 0.5 dl lunkent vann
- 0.5 ts sukker
- 1 ts olivenolje
- 0.25 ts salt
Pizzasaus:
- 1 dl TINE® Crème Fraîche Original
- 1 stykk hvitløksfedd, , finhakket
- 1 kvist persille, , finhakket
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
Topping
- 1.5 dl Jarlsberg® Original
- 0.25 pakke Selbu Blå® Original
- 50 g mozzarella
Slik gjør du
1
Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
Pizzabunn
1
Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.
Pizzasaus
1
Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.
Pizzatopping
1
Riv ostene og bland sammen.
2
Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
3
Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.
TipsEksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?