Superkjapp pizza bianca
Enkel•15 min min
Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
-
100 ghvetemel
-
½ dllunkent vann
-
½ tssukker
-
1 tsolivenolje
-
¼ tssalt
Pizzasaus:
-
1 dl
-
1 stkhvitløksfedd , finhakket
-
1 kvistpersille , finhakket
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Topping
-
1 ½ dl
-
¼ pakke
-
50 gmozzarella
Slik gjør du det
-
1
Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
Pizzabunn
-
2
Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.
Pizzasaus
-
3
Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.
Pizzatopping
-
4
Riv ostene og bland sammen.
-
5
Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
-
6
Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.