Skip to main content

Pizza for alle

Middels
25min

Alle vil ha forskjellige typer pizzafyll. Her er løsningen som tilfredsstiller alle – en stor pizza med ulike typer fyll.

4.0
(16)
Next ImagePizza for alle

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
pizzabunn
0.5 stk
løk
100 g
fersk sjampinjong
1 dl
tacosaus
2 dl
ferdig pizzasaus
150 g
chorizo eller annen pølse med sterk smak
30 g
soltørket tomat i marinade
100 g
pepperoni eller salami
2 stk
vårløk
100 g
Selbu Blå® Original eller Selbu Blå
2 ts
oregano/mynte
2 ss
pinjekjerner
1 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Rull deigen ut på en stekeplate, med bakepapiret ned.

  3. Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær sopp i skiver. Fordel saus på pizzabunnen, tacosaus på 1/3, pizzasaus på 2/3. Strø revet ost på 2/3 av deigen.

  4. Legg chorizopølse og hakket soltørket tomat på en del, sopp, løk og pepperoni på neste, finhakket vårløk og smuldret Selbu Blå på siste felt. Strø oregano over pepperonien og pinjekjerner på chorizodelen.

  5. Stek midt i ovnen i 10–15 minutter. Fordel ev. ruccola utover pizzaen ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du middagsrester, for eksempel taco, kan du med fordel ha det som fyll på pizzaen. Pizzasaus og revet ost er alt du trenger i tillegg.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter