
Pizza for alle
Alle vil ha forskjellige typer pizzafyll. Her er løsningen som tilfredsstiller alle – en stor pizza med ulike typer fyll.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C.
- 2
La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Rull deigen ut på en stekeplate, med bakepapiret ned.
- 3
Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær sopp i skiver. Fordel saus på pizzabunnen, tacosaus på 1/3, pizzasaus på 2/3. Strø revet ost på 2/3 av deigen.
- 4
Legg chorizopølse og hakket soltørket tomat på en del, sopp, løk og pepperoni på neste, finhakket vårløk og smuldret Selbu Blå på siste felt. Strø oregano over pepperonien og pinjekjerner på chorizodelen.
- 5
Stek midt i ovnen i 10–15 minutter. Fordel ev. ruccola utover pizzaen ved servering.
Tips
Har du middagsrester, for eksempel taco, kan du med fordel ha det som fyll på pizzaen. Pizzasaus og revet ost er alt du trenger i tillegg.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



