Pizza for alle

(15)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Alle vil ha forskjellige typer pizzafyll. Her er løsningen som tilfredsstiller alle – en stor pizza med ulike typer fyll.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt (ev. Nå Pizzabunn Original)
½ stkløk
100 gfersk sjampinjong
1 dltacosaus
2 dlferdig pizzasaus
200 gTINE Revet Ost Original
150 gchorizo eller annen pølse med sterk smak
30 gsoltørkede tomater i marinade
100 gpepperoni eller salami
2 stkvårløk
100 gFryd® Royal Blue eller Selbu Blå
2 tsoregano
2 sspinjekjerner
1 dlruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C.
    2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Rull deigen ut på en stekeplate, med bakepapiret ned.
    3. Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær sopp i skiver. Fordel saus på pizzabunnen, tacosaus på 1/3, pizzasaus på 2/3. Strø revet ost på 2/3 av deigen.
    4. Legg chorizopølse og hakket soltørket tomat på en del, sopp, løk og pepperoni på neste, finhakket vårløk og smuldret Royal Blue eller Selbu Blå på siste felt. Strø oregano over pepperonien og pinjekjerner på chorizodelen.
    5. Stek midt i ovnen i 10–15 minutter. Fordel ev. ruccola utover pizzaen ved servering.

Tips:

Har du middagsrester, for eksempel taco, kan du med fordel ha det som fyll på pizzaen. Pizzasaus og revet ost er alt du trenger i tillegg.

Kommentarer

  Legg til kommentar