Pizza for alle
Middels•25 min min
Alle vil ha forskjellige typer pizzafyll. Her er løsningen som tilfredsstiller alle – en stor pizza med ulike typer fyll.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkpizzabunn
-
½ stkløk
-
100 gfersk sjampinjong
-
1 dltacosaus
-
2 dlferdig pizzasaus
-
200 g
-
150 gchorizo eller annen pølse med sterk smak
-
30 gsoltørkede tomater i marinade
-
100 gpepperoni eller salami
-
2 stkvårløk
-
100 gSelbu Blå® Original eller Selbu Blå
-
2 tsoregano
-
2 sspinjekjerner
-
1 dlruccola
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C.
-
2
La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Rull deigen ut på en stekeplate, med bakepapiret ned.
-
3
Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær sopp i skiver. Fordel saus på pizzabunnen, tacosaus på 1/3, pizzasaus på 2/3. Strø revet ost på 2/3 av deigen.
-
4
Legg chorizopølse og hakket soltørket tomat på en del, sopp, løk og pepperoni på neste, finhakket vårløk og smuldret Selbu Blå på siste felt. Strø oregano over pepperonien og pinjekjerner på chorizodelen.
-
5
Stek midt i ovnen i 10–15 minutter. Fordel ev. ruccola utover pizzaen ved servering.