Pizza for alle

Pizza for alle

Kommentarer 0
  • Middels
  • 25 min
Alle vil ha forskjellige typer pizzafyll. Her er løsningen som tilfredsstiller alle – en stor pizza med ulike typer fyll.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk TINE Nå Pizzabunn (ev. Nå Pizzabunn Original)
½ stk løk
100 g fersk sjampinjong
1 dl tacosaus
2 dl ferdig pizzasaus
200 g TINE Revet Ost Original
150 g chorizo eller annen pølse med sterk smak
30 g soltørkede tomater i marinade
100 g pepperoni eller salami
2 stk vårløk
100 g Fryd® Royal Blue eller Selbu Blå
2 ts oregano
2 ss pinjekjerner
1 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C.
    2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Rull deigen ut på en stekeplate, med bakepapiret ned.
    3. Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær sopp i skiver. Fordel saus på pizzabunnen, tacosaus på 1/3, pizzasaus på 2/3. Strø revet ost på 2/3 av deigen.
    4. Legg chorizopølse og hakket soltørket tomat på en del, sopp, løk og pepperoni på neste, finhakket vårløk og smuldret Royal Blue eller Selbu Blå på siste felt. Strø oregano over pepperonien og pinjekjerner på chorizodelen.
    5. Stek midt i ovnen i 10–15 minutter. Fordel ev. ruccola utover pizzaen ved servering.
Tips!

Har du middagsrester, for eksempel taco, kan du med fordel ha det som fyll på pizzaen. Pizzasaus og revet ost er alt du trenger i tillegg.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat