Skip to main content

Pepperonipizza med squash

Enkel
25min

Oppskrift på deilig pizza med grov bunn. Tomatsaus, pepperoni, squash, revet ost og ruccola er godsaker på toppen.

4.7
(14)
Next ImagePepperonipizza med squash

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ferdig pizzabunn:

1 stk
pizzabunn

Eller lag din egen grove pizzabunn:

25 g
fersk gjær (ev. 0,5 pakke tørrgjær)
2.5 dl
vann
2 ss
olivenolje
0.5 ts
salt
2 dl
sammalt hvete, grov
3 dl
hvetemel (ca)

Pizzafyll:

2 dl
ferdig pizzasaus
20 skiver
pepperoni (evt. annen pølse med god smak)
0.5 stk
squash
1 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.

Eller lag din egen grove pizzabunn:

  1. Rør ut gjær i lunkent vann. Ha deretter i olje og salt. Tilsett sammalt mel, og så mye fint mel at du får en passe fast deig.

  2. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter. Mot slutten av hevetiden setter du stekeovnen på 225 °C og dekker stekeplaten med bakepapir.

  3. Kjevle deigen tynt ut på et bakebord, eller rett på en stekeplate med bakepapir.

Pizzafyll:

  1. Spre rikelig med pizzasaus utover bunnen. Dryss på litt av osten. Legg på pepperoni og squashskiver. Dryss over resten av osten.

    Tips

    Lag deg en god hjemmelaget pizzasaus!

  2. Stek pizzaen midt i ovnen til osten er gyllen. Dette tar 8–10 minutter med Nå pizzabunn og gjerne noen minutter ekstra med hjemmelaget bunn. Skjær pizzaen i passe store firkanter, og server med ruccolasalat på toppen.

    Tips

    Server gjerne med litt rømme eller Kesam til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når du skal velge squash i grønnsaksdisken, skal du ta den som er fast og blank og uten for mange flekker. Det skal heller ikke være for mye bøy på den. Se etter squash som er tunge i forhold til størrelsen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter