
Pepperonipizza med squash
Oppskrift på deilig pizza med grov bunn. Tomatsaus, pepperoni, squash, revet ost og ruccola er godsaker på toppen.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ferdig pizzabunn:
Eller lag din egen grove pizzabunn:
Pizzafyll:
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm stekeovnen til 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.
Eller lag din egen grove pizzabunn:
- 2
Rør ut gjær i lunkent vann. Ha deretter i olje og salt. Tilsett sammalt mel, og så mye fint mel at du får en passe fast deig.
- 3
La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter. Mot slutten av hevetiden setter du stekeovnen på 225 °C og dekker stekeplaten med bakepapir.
- 4
Kjevle deigen tynt ut på et bakebord, eller rett på en stekeplate med bakepapir.
Pizzafyll:
- 5
Spre rikelig med pizzasaus utover bunnen. Dryss på litt av osten. Legg på pepperoni og squashskiver. Dryss over resten av osten.
Tips
Lag deg en god hjemmelaget pizzasaus!
- 6
Stek pizzaen midt i ovnen til osten er gyllen. Dette tar 8–10 minutter med Nå pizzabunn og gjerne noen minutter ekstra med hjemmelaget bunn. Skjær pizzaen i passe store firkanter, og server med ruccolasalat på toppen.
Tips
Server gjerne med litt rømme eller Kesam til.
Tips
Når du skal velge squash i grønnsaksdisken, skal du ta den som er fast og blank og uten for mange flekker. Det skal heller ikke være for mye bøy på den. Se etter squash som er tunge i forhold til størrelsen.