Pai med salatost
Enkel•45 min min
Denne paien med tomater og salatost passer bra når du vil ha noe skikkelig godt til middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig paibunn
-
5 stkegg
-
3 dl
-
150 g
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
100 g
-
100 gcherrytomater
-
3 ssfrisk basilikum
-
2 sssolsikkekjerner
-
100 gsalat
-
2 ssolje fra TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk
-
½ sshvitvinseddik
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 180 ºC.
-
2
Ha paibunnen i en form.
-
3
Bland sammen egg, fløte, revet ost , salt og pepper en bolle. Hell blandingen over i paiformen.
-
4
Del cherrytomatene i to. Ha salatost, cherrytomater og frisk basilikum over. Strø over litt solsikekkjerner.
-
5
Stek paien i ovnen i 30-40 minutter. Server med en enkel grønn salat med olje fra salatosten og litt hvitvinseddik.