Løkpai med Chevre Ramsløk
Pai kan brukes som forrett, mellomrett og som tilbehør til hovedrett eller som en fristende kveldskos. Dette er en veldig godt rett som er enkel å lage!

Ingredienser
Fyll
Slik gjør du
- 1
Bruk en paiform på ca. 26 cm i diameter.
- 2
Bland sammen mel og smør til en smuldrete deig og tilsett vann.
- 3
Kjevle ut paideigen til en sirkel som dekker formen og legg den i.
- 4
Sett formen kjølig minst 30 minutter. Sett på ovnen på 225 °C.
- 5
Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel.
- 6
Forstek paibunnen midt i ovnen i ca. 10-15 minutter, la ovnen stå på til du skal steke hele paien.
Fyll
- 7
Visp sammen egg og matfløte, salt og pepper i en bolle.
- 8
Hell i formen på den forstekte paibunnen.
- 9
Ha i ringer av purre og fordel én Chevre Ramsløk i små biter over paien.
- 10
Stek vårløk og edelløk i smør til den blir litt myk.
- 11
Tilsett løken og stek paien i ovnen på 225 °C i 15 - 20 min. Dette variere fra ovn til ovn, men paien skal sette seg.
- 12
Ta paien ut av ovnen og fordel den andre pakken av Chevre Ramsløk på toppen av paien sammen med pesto og ramsløksblader. (Ramsløkblader kan sløyfes om du ønsker det)