
Umamipizza fra De Norske Kokkelandslagene
Vi har fått med oss De Norske Kokkelandslagene (NKL) til å sette sammen en spennende hvit pizza som får fram smaken av Umami.

Ingredienser
Porsjoner
1
Ingredienser
Sopp og spinat
Pizzasaus
Topping
Slik gjør du
- 1
Lag pizzabunnen selv eller kjøp ferdig.
- 2
Stek sopp med olje til den får gylden farge. Krydre med salt og pepper. Tilsett smør og finhakket hvitløk. Stek videre i 1 minutt og ha i spinaten. Rør rundt og ta av plata.
- 3
Bland crème fraîche med finhakket hvitløk og finhakket fersk gressløk. Smak til med salt, pepper og sitron. Smør blandingen på pizzabunnen og fordel deretter osten jevnt utover. Ha på sopp- og spinatblandingen, cherrytomater og kvernet sort pepper.
- 4
Stek pizzaen på 250 °C i ca. 12 minutter. Dryss over finhakket gressløk og server.