Skip to main content

Umamipizza fra De Norske Kokkelandslagene

Enkel
20min

Vi har fått med oss De Norske Kokkelandslagene (NKL) til å sette sammen en spennende hvit pizza som får fram smaken av Umami.

5.0
(2)
Next ImageUmamipizza fra De Norske Kokkelandslagene

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

1 stk
pizzabunn

Sopp og spinat

4 stk
aromasopp
1 ts
olje
0.125 ts
salt
0.125 ts
pepper
0.5 stk
hvitløksfedd
50 g
spinat

Pizzasaus

0.5 stk
hvitløksfedd
1 ss
gressløk
0.125 ts
salt
0.125 ts
pepper
0.25 stk
sitron

Topping

100 g
TINE Ekte Revet Ost Smaksrik
5 stk
cherrytomat delt i 2
0.125 ts
nykvernet pepper
1 ss
gressløk

Fremgangsmåte

  1. Lag pizzabunnen selv eller kjøp ferdig.

  2. Stek sopp med olje til den får gylden farge. Krydre med salt og pepper. Tilsett smør og finhakket hvitløk. Stek videre i 1 minutt og ha i spinaten. Rør rundt og ta av plata.

  3. Bland crème fraîche med finhakket hvitløk og finhakket fersk gressløk. Smak til med salt, pepper og sitron. Smør blandingen på pizzabunnen og fordel deretter osten jevnt utover. Ha på sopp- og spinatblandingen, cherrytomater og kvernet sort pepper.

  4. Stek pizzaen på 250 °C i ca. 12 minutter. Dryss over finhakket gressløk og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter