Kokkelandslagets Umamipizza

Umamipizza fra De Norske Kokkelandslagene

0
0
Enkel20 min
Vi har fått med oss De Norske Kokkelandslagene (NKL) til å sette sammen en spennende hvit pizza som får fram smaken av Umami.

Ingredienser

Antall stykker

  • 1 stk
    pizzabunn

Sopp og spinat

  • 4 stk
    aromasopp
  • 1 ts
    olje
  • ⅛ ts
    salt
  • ⅛ ts
    pepper
  • 1 ts
  • ½ stk
    hvitløksfedd
  • 50 g
    spinat

Pizzasaus

Topping

  • 100 g
    TINE® Ekte Revet Ost Smaksrik
  • 5 stk
    cherrytomater delt i 2
  • ⅛ ts
    nykvernet pepper
  • 1 ss
    gressløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Lag pizzabunnen selv eller kjøp ferdig.

  2. 2

    Stek sopp med olje til den får gylden farge. Krydre med salt og pepper. Tilsett smør og finhakket hvitløk. Stek videre i 1 minutt og ha i spinaten. Rør rundt og ta av plata.

  3. 3

    Bland crème fraîche med finhakket hvitløk og finhakket fersk gressløk. Smak til med salt, pepper og sitron. Smør blandingen på pizzabunnen og fordel deretter osten jevnt utover. Ha på sopp- og spinatblandingen, cherrytomater og kvernet sort pepper.

  4. 4

    Stek pizzaen på 250 °C i ca. 12 minutter. Dryss over finhakket gressløk og server.

Del denne oppskriften: