Hvit pizza med hvit geitost

Kommentarer 0
  • Middels
  • 35 min
  • 10 min
Tynn pizzabunn med crème fraîche, hvit geitost, rødløk i ringer og spinatblader. Toppet etter steking med timian, honning og litt gresskarkjerner.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
1 ½ dl TINE Crème Fraîche Original
150 g TINE Ekte Hvit Geitost
1 stk rødløk
100 g spinat
1 fedd hvitløk
2 ss honning
2 ss fersk timian
½ stk lime
½ ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Bland crème fraiche med et fedd finhakket hvitløk, salt& pepper og limesaft.
    2. Fordel ferdigdeigen til en tynn bunn på bakepapirark. Smør på crème fraîche- blandingen. Strø på ost, rødløk i ringer og spinatblader.
    3. Pizzaen skal ikke inn i ovnen før ovnen er helt varm. Trikset er høy varme på kort tid. ca. 10 minutter; pizzaen skal være gylden og sprø.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat