
Hvit pizza med hvit geitost
Middels•35 min10 min
Tynn pizzabunn med crème fraîche, hvit geitost, rødløk i ringer og spinatblader. Toppet etter steking med timian, honning og litt gresskarkjerner.
Ingredienser
Antall stykker
-
1 stkferdig pizzabunn
-
1 ½ dl
-
150 g
-
1 stkrødløk
-
100 gspinat
-
1 feddhvitløk
-
2 sshonning
-
2 ssfersk timian
-
½ stklime
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Bland crème fraiche med et fedd finhakket hvitløk, salt& pepper og limesaft.
-
2
Fordel ferdigdeigen til en tynn bunn på bakepapirark. Smør på crème fraîche- blandingen. Strø på ost, rødløk i ringer og spinatblader.
-
3
Pizzaen skal ikke inn i ovnen før ovnen er helt varm. Trikset er høy varme på kort tid. ca. 10 minutter; pizzaen skal være gylden og sprø.