Ovnsbakt aubergine med hvit geitost og beter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
  • 30 min
Ovnsbakt halve auberginer fylt med hvit geitost og båter av beter. Grilles sammen med hele fedd hvitløk til den hvite geitosten smelter.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk auberginer
150 g TINE Ekte Hvit Geitost
2 stk rødbeter
2 stk gulbeter
½ stk hvitløk
½ stk sitron
1 stk chili
12 ss olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Del auberginen på langs og snitt den i kjøttet. Del beter i båter.
    2. Legg alt i en stor ildfast form sammen med hele hvitløksfedd. Hell over godt med olivenolje og sitronsaft. Topp med smuldret hvit geitost. Strø over salt, pepper og finhakket chili. ​
    3. Bak alt i ovnen på 200 °C i ca. 30 min.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat