Ovnsbakt aubergine med hvit geitost og beter
Enkel
45min
Ovnsbakt halve auberginer fylt med hvit geitost og båter av beter. Grilles sammen med hele fedd hvitløk til den hvite geitosten smelter.
4.1
(16)

Ingredienser
Porsjoner
2 stk
aubergine
2 stk
rødbeter
2 stk
gulbete
½ stk
hvitløk
½ stk
sitron
1 stk
chili
12 ss
olivenolje
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
- 1
Del auberginen på langs og snitt den i kjøttet. Del beter i båter.
- 2
Legg alt i en stor ildfast form sammen med hele hvitløksfedd. Hell over godt med olivenolje og sitronsaft. Topp med smuldret hvit geitost. Strø over salt, pepper og finhakket chili.
- 3
Bak alt i ovnen på 200 °C i ca. 30 min.
Trykk for å vurdere oppskriften