Håndkle og blad
placeholder image
(11)

Ovnsbakt aubergine med hvit geitost og beter

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Ovnsbakt halve auberginer fylt med hvit geitost og båter av beter. Grilles sammen med hele fedd hvitløk til den hvite geitosten smelter.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkauberginer
150 gTINE Ekte Hvit Geitost
2 stkrødbeter
2 stkgulbeter
½ stkhvitløk
½ stksitron
1 stkchili
12 ssolivenolje
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Del auberginen på langs og snitt den i kjøttet. Del beter i båter.
    2. Legg alt i en stor ildfast form sammen med hele hvitløksfedd. Hell over godt med olivenolje og sitronsaft. Topp med smuldret hvit geitost. Strø over salt, pepper og finhakket chili. ​
    3. Bak alt i ovnen på 200 °C i ca. 30 min.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat