Grillet avokado med bacon og tzatziki

Grillet avokado med bacon og tzatziki

0
7
Enkel30 min
Grillet avokado surret i bacon og servert med frisk tzatziki som dipp er perfekt forrett mens man venter på resten av grillmåltidet. Dette er også topp som del av en grillbuffet.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    avokado
  • ½ stk
    sitron
  • 16 stk
    tynne baconskiver
  • 4 stk
    tomater
  • 1 beger
    tzatziki

Slik gjør du det

  1. 1

    Del avokado i to, fjern steinen og legg halvdelene med snittflaten ned. Skrell skallet forsiktig av og del hver halvdel i to på langs.

  2. 2

    Press over sitronsaft og rull hver avokado-bit i en baconskive. Grill raskt på varm grill på alle sider til baconet er sprøtt og gjennomstekt, 5-10 minutter.

  3. 3

    Del tomat i to og grill med snittflaten ned i ca. 4 minutter. Server grillet avokado med tomat og masse god tzatziki.

    Tips

    Server gjerne noe ekstra oppkuttede grønnsaker til, f.eks. gulrot, agurk og paprika, som også kan dyppes i tzatziki. Oppskrift på tzatziki finner du her!

Tips

Husk å rengjøre grillristen i forkant av grillingen. Børst risten godt med en metallbørste før du fyrer opp.

Del denne oppskriften: