Grillet avokado med bacon og tzatziki
Enkel•30 min min
Grillet avokado surret i bacon og servert med frisk tzatziki som dipp er perfekt forrett mens man venter på resten av grillmåltidet. Dette er også topp som del av en grillbuffet.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkavokado
-
½ stksitron
-
16 stktynne baconskiver
-
4 stktomater
-
1 begertzatziki
Slik gjør du det
-
1
Del avokado i to, fjern steinen og legg halvdelene med snittflaten ned. Skrell skallet forsiktig av og del hver halvdel i to på langs.
-
2
Press over sitronsaft og rull hver avokado-bit i en baconskive. Grill raskt på varm grill på alle sider til baconet er sprøtt og gjennomstekt, 5-10 minutter.
-
3
Del tomat i to og grill med snittflaten ned i ca. 4 minutter. Server grillet avokado med tomat og masse god tzatziki.
Tips
Server gjerne noe ekstra oppkuttede grønnsaker til, f.eks. gulrot, agurk og paprika, som også kan dyppes i tzatziki. Oppskrift på tzatziki finner du her!