Skip to main content

Grillet avokado med bacon og tzatziki

Enkel
30min

Grillet avokado surret i bacon og servert med frisk tzatziki som dipp er perfekt forrett mens man venter på resten av grillmåltidet. Dette er også topp som del av en grillbuffet.

4.5
(15)
Next ImageGrillet avokado med bacon og tzatziki

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
avokado
0.5 stk
sitron
16 stk
tynne baconskive
4 stk
tomat
1 beger
tzatziki

Fremgangsmåte

  1. Del avokado i to, fjern steinen og legg halvdelene med snittflaten ned. Skrell skallet forsiktig av og del hver halvdel i to på langs.

  2. Press over sitronsaft og rull hver avokado-bit i en baconskive. Grill raskt på varm grill på alle sider til baconet er sprøtt og gjennomstekt, 5-10 minutter.

  3. Del tomat i to og grill med snittflaten ned i ca. 4 minutter. Server grillet avokado med tomat og masse god tzatziki.

    Tips

    Server gjerne noe ekstra oppkuttede grønnsaker til, f.eks. gulrot, agurk og paprika, som også kan dyppes i tzatziki. Oppskrift på tzatziki finner du her!

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Husk å rengjøre grillristen i forkant av grillingen. Børst risten godt med en metallbørste før du fyrer opp.

Flere fristende oppskrifter