Grillet avokado med bacon og tzatziki

Grillet avokado med bacon og tzatziki

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Grillet avokado surret i bacon og servert med frisk tzatziki som dipp er perfekt forrett mens man venter på resten av grillmåltidet. Dette er også topp som del av en grillbuffet.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk avokado
½ stk sitron
16 stk tynne baconskiver
4 stk tomater
1 beger tzatziki

Slik gjør du det

    1. Del avokado i to, fjern steinen og legg halvdelene med snittflaten ned. Skrell skallet forsiktig av og del hver halvdel i to på langs.
    2. Press over sitronsaft og rull hver avokado-bit i en baconskive. Grill raskt på varm grill på alle sider til baconet er sprøtt og gjennomstekt, 5-10 minutter.
    3. Del tomat i to og grill med snittflaten ned i ca. 4 minutter. Server grillet avokado med tomat og masse god tzatziki.
      Tips!

      Server gjerne noe ekstra oppkuttede grønnsaker til, f.eks. gulrot, agurk og paprika, som også kan dyppes i tzatziki. Oppskrift på tzatziki finner du her!

Tips!

Husk å rengjøre grillristen i forkant av grillingen. Børst risten godt med en metallbørste før du fyrer opp.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat