Håndkle og blad
Grillet avokado med bacon og tzatziki
(66)

Grillet avokado med bacon og tzatziki

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet avokado surret i bacon og servert med frisk tzatziki som dipp er perfekt forrett mens man venter på resten av grillmåltidet. Dette er også topp som del av en grillbuffet.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stkavokado
½ stksitron
16 stktynne baconskiver
4 stktomater
1 begertzatziki
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Del avokado i to, fjern steinen og legg halvdelene med snittflaten ned. Skrell skallet forsiktig av og del hver halvdel i to på langs.
    2. Press over sitronsaft og rull hver avokado-bit i en baconskive. Grill raskt på varm grill på alle sider til baconet er sprøtt og gjennomstekt, 5-10 minutter.
    3. Del tomat i to og grill med snittflaten ned i ca. 4 minutter. Server grillet avokado med tomat og masse god tzatziki.
      Blått hjerte
      Tips!

      Server gjerne noe ekstra oppkuttede grønnsaker til, f.eks. gulrot, agurk og paprika, som også kan dyppes i tzatziki. Oppskrift på tzatziki finner du her!

Blått hjerte
Tips!

Husk å rengjøre grillristen i forkant av grillingen. Børst risten godt med en metallbørste før du fyrer opp.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat