
Grillet avokado med bacon og tzatziki
Grillet avokado surret i bacon og servert med frisk tzatziki som dipp er perfekt forrett mens man venter på resten av grillmåltidet. Dette er også topp som del av en grillbuffet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Del avokado i to, fjern steinen og legg halvdelene med snittflaten ned. Skrell skallet forsiktig av og del hver halvdel i to på langs.
- 2
Press over sitronsaft og rull hver avokado-bit i en baconskive. Grill raskt på varm grill på alle sider til baconet er sprøtt og gjennomstekt, 5-10 minutter.
- 3
Del tomat i to og grill med snittflaten ned i ca. 4 minutter. Server grillet avokado med tomat og masse god tzatziki.
Tips
Server gjerne noe ekstra oppkuttede grønnsaker til, f.eks. gulrot, agurk og paprika, som også kan dyppes i tzatziki. Oppskrift på tzatziki finner du her!
Tips
Husk å rengjøre grillristen i forkant av grillingen. Børst risten godt med en metallbørste før du fyrer opp.
Flere fristende oppskrifter


