Hvit pizza med asparges og spekeskinke

Hvit pizza med asparges og spekeskinke

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 20 min
  • 10 min
Her har vi byttet ut den tradisjonelle tomatsausen med Crème Fraîche. Toppet med asparges, god spekeskinke og basilikum er dette en pizza du garantert vil like.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Original
3 dl TINE Crème Fraîche Original
2 dl Jarlsberg® Revet
1 pakke asparges
75 g parmaskinke
¼ potte basilikum

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.
    2. Smør ut Crème Fraîche på pizzabunnen.
      Tips!

      Bland gjerne hvitløk og urter sammen med Crème Fraîche for ekstra god smak. Sjekk ut hvordan du lager Verdens enkleste hvite pizzasaus.

      Hvordan lage verdens enkleste hvite pizzasaus:
    3. Legg på ost, rødløk og asparges. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
    4. Legg spekeskinke på den stekte pizzaen og dryss over basilikumblader til slutt.
Tips!

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Nina

    2 år siden
    Dette har vært favoritten vår i flere år????, samme oppskrift , bortsett fra 1 teskje malt muskattnøtt blandet i creme fraiche. Da er det bare å kose seg ??

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Så hyggelig å høre at dette har vært favoritten i flere år :) Høres veldig godt ut med muskatnøtt. God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


  • Sandra

    2 år siden
    Går det an å bruke et laktosefritt alternativ til creme fraiche? Laktosefri rømme eller kesam? :)

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Sandra, Rømme og Kesam tåler ikke like godt varmebehandling som Crème Fraîche, men om du vil prøve det ut vil jeg anbefale deg å prøve med rømmen :) Gi oss gjerne en tilbakemelding på hvordan resultatet ble. Lykke til!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat