Hvit pizza med spekeskinke og asparges
En fristende langpannepizza kan lages på mange måter! Her har vi byttet ut den tradisjonelle tomatsausen med Crème Fraîche. Toppet med asparges, god spekeskinke og basilikum er dette en pizza du garantert vil like.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned. 
- 2Smør ut Crème Fraîche på pizzabunnen. Tips Bland gjerne hvitløk og urter sammen med Crème Fraîche for ekstra god smak. Sjekk ut hvordan du lager Verdens enkleste hvite pizzasaus. 
- 3Legg på ost, rødløk og asparges. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter. 
- 4Legg spekeskinke på den stekte pizzaen og dryss over basilikumblader til slutt. 
Tips
Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.



