Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Hvit pizza med spekeskinke og asparges

Enkel
20min

En fristende langpannepizza kan lages på mange måter! Her har vi byttet ut den tradisjonelle tomatsausen med Crème Fraîche. Toppet med asparges, god spekeskinke og basilikum er dette en pizza du garantert vil like.

4.0
(32)
Next ImageHvit pizza med spekeskinke og asparges

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
pizzabunn
2 dl
Revet JARLSBERG®
1 pakke
asparges
75 g
parmaskinke
0.25 potte
basilikum

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.

  2. Smør ut Crème Fraîche på pizzabunnen.

    Tips

    Bland gjerne hvitløk og urter sammen med Crème Fraîche for ekstra god smak. Sjekk ut hvordan du lager Verdens enkleste hvite pizzasaus.

  3. Legg på ost, rødløk og asparges. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.

  4. Legg spekeskinke på den stekte pizzaen og dryss over basilikumblader til slutt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter