Hvit Pinsa med chorizo
Lag en sprø og smakfull hvit pinsa med chorizo, rødløk, oliven og ruccula – toppet med TINE® Norsk Mozzarella. Denne enkle oppskriften gir deg en italiensk pinsa med norske råvarer, perfekt til middag, helgekos eller middagsbesøk.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 2 stykk Pinsa, bunner
- 1.5 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 250 g TINE Norsk Mozzarella
- 100 g chorizo
- 40 g sorte oliven, delt i skiver
- 0.5 stykk rødløk, i ringer
- 65 g ruccola
Slik gjør du
1
2
Smør crème fraîche utover Pinsa bunnene. Del opp sorte oliven og rødløk i skiver. Topp med chorizo, sorte oliven og rødløk. i Stek midt i ovnen i 5-10 minutter.
3
Når Pinsaen er ute av ovnen, legger du på biter av TINE® Norsk Mozzarella. Den varme bunnen vil gjøre at mozzarellaen blir varm og smelter lett. Topp med ruccula og server.
TipsHvit pinsa er perfekt som base for spennende smakskombinasjoner. Prøv å bytte ut chorizo med spekeskinke eller grillede grønnsaker for en ny vri. Har du rester av kremost, pesto eller grønnsaker i kjøleskapet? Bruk dem som topping – pinsa tåler det meste og blir ekstra god med litt kreativitet.