Pinsa med mozzarella og spekeskinke
Enkel
20min
Lag en sprø og luftig pinsa toppet med TINE® Norsk Mozzarella, spekeskinke, cherrytomater og ruccola. Perfekt til både hverdag og helg!
4.2
(6)

Ingredienser
Porsjoner
2 stk
Pinsa bunner
1.5 dl
pizzasaus
250 g
50 g
cherrytomat delt i to
50 g
ruccola
8 skiver
spekeskinke
Slik gjør du
- 1
Sett ovnen på 250 °C.
- 2
Smør tomatsaus utover Pinsa bunnene. Stek midt i ovnen i 5-10 minutter.
- 3
Når Pinsaen er ute av ovnen, legger du på biter av TINE® Norsk Mozzarella, spekeskinke, cherrytomater delt i to og frisk ruccola. Den varme bunnen vil gjøre at mozzarellaen blir varm og smelter lett.
Trykk for å vurdere oppskriften