
160 min
Enkel
4.1
Antall porsjoner
4
Sett ovnen på 250 °C.
Smør tomatsaus utover Pinsa bunnene. Stek midt i ovnen i 5-10 minutter.
Når Pinsaen er ute av ovnen, legger du på biter av TINE® Norsk Mozzarella, spekeskinke, cherrytomater delt i to og frisk ruccola. Den varme bunnen vil gjøre at mozzarellaen blir varm og smelter lett.
Lag en sprø og luftig pinsa toppet med TINE® Norsk Mozzarella, spekeskinke, cherrytomater og ruccola. Perfekt til både hverdag og helg!
Porsjoner
Sett ovnen på 250 °C.
Smør tomatsaus utover Pinsa bunnene. Stek midt i ovnen i 5-10 minutter.
Når Pinsaen er ute av ovnen, legger du på biter av TINE® Norsk Mozzarella, spekeskinke, cherrytomater delt i to og frisk ruccola. Den varme bunnen vil gjøre at mozzarellaen blir varm og smelter lett.