Vegetarwok med quinoa

Vegetarwok med quinoa

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk hodekål
1 stk rødløk
2 stk gulrøtter
2 stk rød paprika
1 boks hvite bønner
2 centimeter ingefær
2 stk hvitløksfedd
1 stk chili
1 ss TINE Meierismør
4 ss soyasaus
4 dl quinoa
2 dl TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
4 ss koriander

Slik gjør du det

    1. Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.
      Hvordan rense en chili:
    2. Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.
    3. Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.
    4. Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken. Server med TINE Lett 2 % - et godt alternativ til rømme.
      Tips!

      Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.

Tips!

Friske urter løfter gjerne en rett, men er ingen nødvendighet. Sløyfer du urtene, kan du smak til retten med salt, pepper og sitron, noe som er med på å fremheve smakene.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat