Skip to main content

Vegetarwok med quinoa

Enkel
25min

En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.

3.7
(23)
Next ImageVegetarwok med quinoa

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 stk
hodekål
1 stk
rødløk
2 stk
gulrot
2 stk
rød paprika
1 boks
hvite bønner
2 cm
ingefær
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
chili
4 ss
soyasaus
4 dl
quinoa
4 ss
koriander

Fremgangsmåte

  1. Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.

  2. Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.

  3. Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.

  4. Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken. Server med TINE Lettrømme 10%.

    Tips

    Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Friske urter løfter gjerne en rett, men er ingen nødvendighet. Sløyfer du urtene, kan du smak til retten med salt, pepper og sitron, noe som er med på å fremheve smakene.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter