tablecloth-basil
Vegetarwok med quinoa
(9)

Vegetarwok med quinoa

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stkhodekål
1 stkrødløk
2 stkgulrøtter
2 stkrød paprika
1 bokshvite bønner
2 centimeteringefær
2 stkhvitløksfedd
1 stkchili
1 ssTINE Meierismør
4 sssoyasaus
4 dlquinoa
2 dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
4 sskoriander
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.
      Hvordan rense en chili:
    2. Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.
    3. Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.
    4. Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken. Server med TINE Lett 2 % - et godt alternativ til rømme.
      blue heart
      Tips!

      Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.

blue heart
Tips!

Friske urter løfter gjerne en rett, men er ingen nødvendighet. Sløyfer du urtene, kan du smak til retten med salt, pepper og sitron, noe som er med på å fremheve smakene.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff