Vegetarwok med quinoa

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkhodekål
1 stkrødløk
2 stkgulrøtter
2 stkrød paprika
1 bokshvite bønner
2 centimeteringefær
2 stkhvitløksfedd
1 stkchili
1 ssTINE Meierismør
4 sssoyasaus
4 dlquinoa
2 dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
4 sskoriander

Slik gjør du det

    1. Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.
    2. Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.
    3. Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.
    4. Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken. Server med TINE Lett 2 % - et godt alternativ til rømme.

      Tips:

      Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.

Tips:

Friske urter løfter gjerne en rett, men er ingen nødvendighet. Sløyfer du urtene, kan du smak til retten med salt, pepper og sitron, noe som er med på å fremheve smakene.

Kommentarer

  Legg til kommentar