Vegetarwok med quinoa
Enkel•25 min min
En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ stkhodekål
-
1 stkrødløk
-
2 stkgulrøtter
-
2 stkrød paprika
-
1 bokshvite bønner
-
2 cmingefær
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 stkchili
-
1 ss
-
4 sssoyasaus
-
4 dlquinoa
-
2 dl
-
4 sskoriander
Slik gjør du det
-
1
Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.
Hvordan rense en chili
-
2
Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.
-
3
Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.
-
4
Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken. Server med TINE Lettrømme 10%.
Tips
Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.