
Vegetarwok med quinoa
En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.
- 2
Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.
- 3
Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.
- 4
Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken. Server med TINE Lettrømme 10%.
Tips
Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.
Tips
Friske urter løfter gjerne en rett, men er ingen nødvendighet. Sløyfer du urtene, kan du smak til retten med salt, pepper og sitron, noe som er med på å fremheve smakene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


