Pasta Pesto

(33)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta pesto er en god pastarett som er lett å lage. Du rører sammen alle ingrediensene i den samme kjelen, og serverer middagen på et blunk.

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 gfersk pasta
150 gaspargesbønner
1 glassgrønn pesto (130 gram)
4 sspinjekjerner, ristede
2 dlparmesan, revet

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Kok med bønner de siste 2 minuttene.

      Tips:

      Hvis du ønsker en litt sunnere rett, kan du bruke fullkornspasta.

    2. Sil vannet fra pastaen, og vend inn pesto.

      Tips:

      Du finner mange gode typer pesto i butikkene, eller lag din egen.

    3. Server pastaen med pinjekjerner og parmesan.

Tips:

Server gjerne med godt brød, for eksempel foccacia eller baguette, og noen små delikate cherrytomater.

 

Kommentarer

  Legg til kommentar