
Spider-spagetti
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ss
-
1 stkløk , hakket
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
3 stkgulrøtter , revet
-
½ stksquash , revet
-
2 sstomatpuré
-
1 bokshermetiske tomater
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
3 ss
-
6 stkmiddagspølser
-
400 gspaghetti , ukokt
-
2 ssparmesan , revet
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør i en varm gryte, og fres løk, hvitløk, gulrot og squash blankt på middels varme, ca. 2 minutter. Tilsett tomatpuré og fres 2 minutter til. Ha i hermetiske tomater, salt og pepper og la småkoke på middels varme i et par minutter. Kjør sausen glatt med stavmikser, og rør inn crème fraîche.
-
2
Del pølse i skiver på ca. 2 centimeter, og tre tørr spagetti gjennom snittflaten slik at pølsebitene havner på midten av spagettien. Tre så mye spagetti du ønsker gjennom alle pølsebitene.
Tips
Du kan også tre spagetti tett i tett på tvers av lengre pølsebiter, slik at de ser ut som små insekter.
-
3
Kok pølsespagettien sammen med resten av spagettien etter anvisning på pakken. Pass på at du ikke rører før spagettien er myk for da knekker de. Sil av vannet, og vend med en skje smør.
-
4
Server pølsespagetti med tomatsaus og revet parmesan.