
Spagetti, spekeskinke og hvitløksbrød
En rask og lettvint pastarett som smaker nydelig. Her får du også oppskriften på noe av det beste som finnes, nemlig nystekte hvitløksbrød.

Ingredienser
Antall porsjoner
Spekeskinke:
Hvitløkbrød:
Spekeskinke og grønnsaker:
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 225 °C.
Spagetti:
- 2
Kok spagetti som anvist på pakken.
Hvitløkbrød:
- 3
Skjær baguette i skiver.
Tips
Hvis du ønsker, kan du bruke grovt brød i stedet for baguette.
- 4
Pisk sammen hvitløk og persille med smør og olje, og smør på baguetteskivene. Legg skivene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og dryss over parmesan.
- 5
Stek hvitløkbrødene midt i ovnen i 5 minutter, eller til de er gylne.
Spekeskinke og grønnsaker:
- 6
Sil vannet fra spagettien, og rør inn rømme. Fordel spagettien på tallerkener, og ha skinke, tomat og vårløk over. Krydre med salt og pepper, og server med varmt hvitløkbrød.
Tips
Server flere sunne grønnsaker til pastaen, for eksempel kokte aspargestopper, erter eller stekt sopp.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


