Pastaskruer med rødløk, bacon og Snøfrisk
Middag må vi ha uansett om vi har god eller dårlig tid. Denne smakfulle pastaretten med herlig bacon, rødløk og Snøfrisk er perfekt å servere en dag tiden er knapp.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g pastaskruer
- 150 g bacon, , i biter
- 2 stykk rødløk, , i ringer
- 2 stykk hvitløksfedd, , finhakket
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 2 ss frisk timian
- 1 beger Snøfrisk® Naturell
Slik gjør du
1
Kok pastaskruer som anvist på pakken.
TipsBruk fullkornspasta hvis du ønsker.
2
Sprøstek bacon i en stekepanne. Ta baconet fra pannen, og ha i løk og hvitløk.
3
Surr over middels varme til løken er myk. Krydre med salt, pepper og timian.
4
Sil vannet fra pastaen, og vend inn Snøfrisk, løk og bacon. Server.
TipsSnøfrisk kan byttes ut med rømme eller crème fraîche.
TipsServer gjerne sammen med grovt brød og smør.