Spagetti bolognese

Spagetti bolognese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en virkelig klassiker som det finnes utallige oppskrifter på. Vi håper denne varianten med bacon, gulrøtter og rømme vil falle i smak.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk løk , finhakket
2 stk hvitløksfedd , finhakket
2 stk gulrøtter , i biter
50 g bacon , i biter
400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
½ ts salt
¼ ts pepper
2 bokser hermetiske tomater , hakkede
2 ss tomatpuré
2 ss oksefond
1 ss tørket oregano
400 g spagetti , ukokt
½ ts salt
¼ ts pepper
4 ss TINE Lettrømme 18 %
100 g parmesan , revet

Slik gjør du det

    1. Brun løk, hvitløk, gulrot, bacon og karbonadedeig i en kjele. Hakk opp deigen med en sleiv, og krydre med salt og pepper.
      Tips!

      Stek ingrediensene i to omganger, så det blir stekt, og ikke kokt.

    2. Ha over hakkede tomater, tomatpuré, oksefond og oregano, og kok under lokk i 20 minutter.
    3. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
      Tips!

      Bruk gjerne fullkornspagetti.

    4. Smak til bolognesen med salt og pepper, og rør inn rømme. Server sausen med spagetti og parmesan.
Tips!

Server gjerne med en salat og godt brød.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat