
Spagetti bolognese
- Enkel
- 30 min
Dette er en virkelig klassiker som det finnes utallige oppskrifter på. Vi håper denne varianten med bacon, gulrøtter og rømme vil falle i smak.

Ingredienser
1 stk | løk , finhakket |
2 stk | hvitløksfedd , finhakket |
2 stk | gulrøtter , i biter |
50 g | bacon , i biter |
400 g | karbonadedeig eller kjøttdeig |
½ ts | salt |
¼ ts | pepper |
2 bokser | hermetiske tomater , hakkede |
2 ss | tomatpuré |
2 ss | oksefond |
1 ss | tørket oregano |
400 g | spaghetti , ukokt |
½ ts | salt |
¼ ts | pepper |
4 ss | TINE Lettrømme 18 % |
100 g | parmesan , revet |


Slik gjør du det
-
-
Brun løk, hvitløk, gulrot, bacon og karbonadedeig i en kjele. Hakk opp deigen med en sleiv, og krydre med salt og pepper.Tips!
Stek ingrediensene i to omganger, så det blir stekt, og ikke kokt.
-
Ha over hakkede tomater, tomatpuré, oksefond og oregano, og kok under lokk i 20 minutter.
-
Kok spagetti etter anvisning på pakken.Tips!
Bruk gjerne fullkornspagetti.
-
Smak til bolognesen med salt og pepper, og rør inn rømme. Server sausen med spagetti og parmesan.
-

Tips!
Server gjerne med en salat og godt brød.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer