Skip to main content

Risotto med kjøttdeig og tomat

Enkel
30min

En mesterlig rett, der ris og kjøttdeig kokes i samme gryte og serveres med knasende tomater og ruccola. Vel bekomme.

3.8
(223)
Next ImageRisotto med kjøttdeig og tomat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
løk, hakket
2 fedd
hvitløksfedd, finhakket
1 ss
TINE® Meierismør til steking
400 g
kjøttdeig eller karbonadedeig
3 dl
risottoris, ukokt
3 ss
tomatpuré
6 dl
vann
1 stk
kjøttbuljong, terning
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 dl
parmesan, revet
20 stk
cherrytomat, delt i to
2 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Surr løk og hvitløk i smør i 2 minutter eller til løken er myk. Tilsett kjøttdeig og stek videre i 3 minutter, eller til deigen er godt brunet.

  2. Ha over ris og tomatpuré, og surr videre i 1 minutt.

  3. Bland vann og buljongterning. Tilsett buljong i risottoen og kok på lav varme i ca. 20 minutter, eller til risen er ferdig.

  4. Smak til risottoen med salt og pepper og tilsett smør og parmesan. Server med tomat og ruccola.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med pesto eller balsamicosirup for ekstra smak.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter