Rask pasta med tunfisk og brokkoli

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne pastaen går raskt å tilberede, og smaker veldig godt. Hvis du bruker fersk pasta, så er middagen ferdig på kun 10 minutter.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stktunfisk i olje herm
400 gpasta
1 stkbrokkoli, i buketter
1 stkløk, hakket
1 bokshermetiske tomater
½ tssalt
¼ tspepper
3 ssTINE Seterrømme
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Ha tunfisk i en sikt, slik at oljen renner fra.
    2. Kok pasta som anvist på pakken. Kok brokkoli med pastaen de siste 2 minuttene av koketiden. Sil fra vannet.

      Tips:

      Bruk fullkornspasta hvis du ønsker retten sunnere.

    3. Surr løk myk i smør.
    4. Ha over tunfisk og tomater, og kok opp.
    5. Smak til med salt og pepper, og rør inn rømme. Server sausen med pasta og brokkoli.

Tips:

Rasp gjerne litt parmesan over pastaen, og server med godt brød.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar