Pastaskruer med rødløk, bacon og Snøfrisk

Pastaskruer med rødløk, bacon og Snøfrisk

2
  • Enkel
  • 20 min
Middag må vi ha uansett om vi har god eller dårlig tid. Denne smakfulle pastaretten med herlig bacon, rødløk og pikant Snøfrisk er perfekt å servere en dag tiden er knapp.

Ingredienser

400 g pastaskruer
150 g bacon , i biter
2 stk rødløk , i ringer
2 stk hvitløksfedd , finhakket
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss frisk timian
1 beger Snøfrisk® Naturell

Slik gjør du det

    1. Kok pastaskruer som anvist på pakken.
      Tips

      Bruk fullkornspasta hvis du ønsker.

    2. Sprøstek bacon i en stekepanne. Ta baconet fra pannen, og ha i løk og hvitløk.
    3. Surr over middels varme til løken er myk. Krydre med salt, pepper og timian.
    4. Sil vannet fra pastaen, og vend inn Snøfrisk, løk og bacon. Server.
      Tips

      Snøfrisk kan byttes ut med rømme eller crème fraîche.

Tips

Grovt brød med smør ost er godt til.

Kommentarer

  • Knut

    5 måneder siden
    Hva er forskjellen på Snøfrisk og Kremgo?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 måneder siden
      Hei Knut,

      Snøfrisk er laget på geitemelk og Kremgo er laget på kumelk :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat