Vil du lage noe ekstra godt til middag? Prøv en pastasalat med spennende smaker! Med dressing av chevre, hvitløk og rosmarin blir dette fort en ny favoritt.
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
2 stk
kyllinglårfilet med skinn
0.25 ts
salt
0.25 ts
sort pepper
1 ss
solsikkeolje
200 g
pennepasta, fullkorn
80 g
babyspinat
120 g
soltørkede tomater på olje
200 g
artisjokk
120 g
sorte oliven
1 stk
vårløk
4 ss
solsikkekjerner
Dressing
1 stk
Chevre Naturell, i biter
1 stilk
fersk rosmarin, finhakket
1 fedd
hvitløk, revet
1 stk
sitron (saft og zest)
2 ss
akasiehonning
2 ss
olivenolje, extra virgin, eller oljen fra soltørket tomat
Oljen fra de soltørkede tomatene kan brukes i dressingen.
Pastasalat med chevre og kylling
Middels
30min
Vil du lage noe ekstra godt til middag? Prøv en pastasalat med spennende smaker! Med dressing av chevre, hvitløk og rosmarin blir dette fort en ny favoritt.
(0)
Ingredienser
2 stk
kyllinglårfilet med skinn
¼ ts
salt
¼ ts
sort pepper
1 ss
solsikkeolje
200 g
pennepasta, fullkorn
80 g
babyspinat
120 g
soltørkede tomater på olje
200 g
artisjokk
120 g
sorte oliven
1 stk
vårløk
4 ss
solsikkekjerner
Dressing
1 stk
Chevre Naturell, i biter
1 stilk
fersk rosmarin, finhakket
1 fedd
hvitløk, revet
1 stk
sitron (saft og zest)
2 ss
akasiehonning
2 ss
olivenolje, extra virgin, eller oljen fra soltørket tomat