Pastasalat med Kesam®-dressing

Pastasalat med Kesam®-dressing

0
19
Enkel20 min
Perfekt lunsj eller middag i en aktiv hverdag! Fullkornspasta med friske grønnsaker og barnevennlig dressing.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kesamdressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken. Mens pastaen koker, lager du dressingen.

  2. 2

    Bland Kesam® med sitronsaft, ketchup og revet hvitløk. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Del brokkoli og paprika i grove biter. Stek disse i smør. Tilsett gjerne litt hakket hvitløk for mer smak. Del opp agurk og tomat i passende biter.

  4. 4

    Når pastaen er ferdigkokt, heller du av vannet og tilsetter olje fra salatosten og de stekte grønnsakene. Bland med dressingen i pastaen. Bland godt sammen i en bolle. Ha i de friske grønnsakene og salatosten. Server gjerne med litt friske urter.

Tips

Dette er i utgangspunktet en enkel og barnevennlig pastasalat. Den kan lett oppgraderes med kokt skinke, grillet kylling eller pølsebiter om man ønsker et mer middagsvennlig alternativ. I tillegg kan man tilsette andre grønnsaker.

Del denne oppskriften: