
Pasta med kjøttsaus og Østavind®
Pasta med kjøttsaus og revet ost er aldri feil. Østavind smaker fantastisk på toppen av en litt kraftig saus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Finhakk hvitløk og løk, og fres i en varm, tykkbunnet kjele med olje, ca. 2 minutter. Ha i karbonadedeig og fres videre mens kjøttet hakkes i biter, ca. 5 minutter.
Tips
Bytter du ut kjøttdeigen med pulled pork eller langtidskokt oksekjøtt, blir hverdagsmiddagen raskt til festmat. - 2
Del gulrot og selleri i små terninger og tilsett med tomatpuré. Fres under omrøring i 1-2 minutter.
- 3
Hell over oksekraft og hermetiserte tomater, og tilsett laurbærblad og timian. Kok opp og la småkoke under lokk i ca. 20 minutter. Rør underveis så det ikke setter seg fast. Smak til med salt og pepper.
- 4
Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Vend kokt pasta med sausen, og flak over masse Østavind ved servering. Pynt med litt frisk basilikum.
Tips