Skip to main content

Pasta à la carbonara med pinnekjøtt

Enkel
30min

Har du rester av pinnekjøtt igjen fra julen? Da må du prøve denne herlige versjonen av Pasta Carbonara med pinnekjøtt, sopp og Alpeost.

4.1
(7)
Next ImagePasta à la carbonara med pinnekjøtt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
sjalottløk, finhakket
2 fedd
hvitløk, finhakket
150 g
aromasopp, skivet
2 ss
soyasaus
1 ss
Dijonsennep
4 kvist
frisk timian, finhakket
400 g
pinnekjøtt
2 ss
frisk persille, grovhakket

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisningen på pakken. Smelt smør og stek løk og sopp til løken er blank, og soppen har fått en gyllen farge. Tilsett hvitløk og stek i 2 minutter til. Ha i soyasaus, fløte og dijonsennep og rør inn timian og revet ost. La det småkoke i 5-10 minutter.

  2. Plukk pinnekjøttet fra beinet og riv i grove biter. Stek kjøttet i en stekepanne til det får en lett stekeskorpe.

  3. Tilsett den ferdigkokte pastaen i sausen og vend inn pinnekjøttet.

  4. Server pastaen med revet Apleost og frisk persille.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan bruke ribbe eller andre kjøttrester. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter