
Ovnsbakt risotto med spinatsalat
Risotto uten røring, med luftig kremost, egner seg både til hverdag og fest. Denne oppskriften er laget med kylling, sopp, erter og rosmarin, servert med frisk spinatsalat.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Spinatsalat:
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovn på 225 °C. Kok opp buljong.
- 2
Ha smør i en stor stekepanne på sterk varme, og brun kylling raskt. Tilsett sopp, og stek videre i 2-3 minutter. Bland inn ris, hvitløk, rosmarin, salt og pepper. La det surre sammen i 1-2 minutter.
- 3
Rør godt, og ha det over i en ildfast form. Hell over buljong, og vend inn frosne erter.
- 4
Dekk over med aluminiumsfolie, og bak risottoen midt i ovnen i ca. 25 minutter, til risen er al dente. Rør inn kremost.
- 5
Vask spinat, og ha det i en bolle med granateple, olje og sitronsaft. Server straks.
Tips
Ønsker du litt ekstra sting? Tilsett stekt chorizo rett før servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

