Mac’n’cheese med spinat og artisjokkhjerter
Enkel
30min
En asiatisk vri på mac’n’cheese? Å ja, det er fullt mulig og det er veldig godt. Her er det chili i både ostesausen og toppingen, så dette er skikkelig hot!
4.8
(5)

Porsjoner
4
5 dl
makaroni
2 ss
2 ss
hvetemel
1 dl
1.5 dl
revet parmesan
1.5 dl
revet TINE® Norsk Cheddar
2 ts
Dijonsennep
¼ ts
salt og pepper
1 glass
artisjokk hjerter i olje
100 g
fersk spinat
Topping
8 stk
artisjokk hjerter i olje
3 ss
hvetemel
½ ts
salt
5 dl
olje til fritering
1 kopp
babyspinat
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Har du ikke tid eller lyst til å lage kimchi selv, kan du kjøpe ferdig kimchi i asiatiske supermarkeder eller bytte den ut med finhøvlede friske grønnsaker vendt med finhakket chili, noen dråper sesamolje, fiskesaus og limesaft.






