Lasagne med cottage cheese

Lasagne med cottage cheese

3
  • Enkel
  • 60 min
Denne saftige lasagnen er et sunnere alternativ til den italienske klassikeren, med cottage cheese, masse grønnsaker og lettere ost.

Ingredienser

400 g kjøttdeig
1 ss olje
1 stk løk
1 stk paprika
4 stk gulrøtter
200 g sellerirot
1 ss TINE Meierismør
2 ss tomatpuré
1 boks hermetiske tomater
1 stk grønnsaksbuljongterning
3 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ts tørket oregano
9 stk lasagneplater
600 g TINE Mager Cottage Cheese
2 dl TINE Revet Lettost

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Stek kjøttdeigen i en varm panne med olje. Hakk kjøttet i biter og stek til akkurat gjennomstekt. Sett til side.
    3. Grovhakk løk og paprika. Skrell og del gulrøtter og sellerirot i små terninger. Smelt smør i en varm stekepanne og stek løk til myk. Ha i resten paprika, gulrot og sellerirot og stek i et par minutter.
    4. Rør inn tomatpuré og stek et minutt til under omrøring. Vend inn hermetiserte tomater, smuldre i buljongterning og rør inn melk, salt, pepper og oregano. La det småkoke i minst 5 minutter. Rør inn stekt kjøttdeig.
    5. Legg saus, lasagneplater og cottage cheese lagvis i en smurt ildfast form. Avslutt med saus og dryss over revet ost. Stek i nedre del av ovnen i ca. 30 minutter.
    6. La lasagnen hvile i ca. 10 minutter før servering. Server med frisk salat.

Kommentarer

  • Marie

    22 dager siden
    Dette er en vits av en oppskrift. Ble suppe av dette her. Vemmelig.

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat