Lasagne med cottage cheese

Lasagne med cottage cheese

10
11
Enkel60 min
Denne saftige lasagnen er et sunnere alternativ til den italienske klassikeren, med cottage cheese, masse grønnsaker og lettere ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 225 °C.

  2. 2

    Stek kjøttdeigen i en varm panne med olje. Hakk kjøttet i biter og stek til akkurat gjennomstekt. Sett til side.

  3. 3

    Grovhakk løk og paprika. Skrell og del gulrøtter og sellerirot i små terninger. Smelt smør i en varm stekepanne og stek løk til myk. Ha i resten paprika, gulrot og sellerirot og stek i et par minutter.

  4. 4

    Rør inn tomatpuré og stek et minutt til under omrøring. Vend inn hermetiserte tomater, smuldre i buljongterning og rør inn melk, salt, pepper og oregano. La det småkoke i minst 5 minutter. Rør inn stekt kjøttdeig.

  5. 5

    Legg saus, lasagneplater og cottage cheese lagvis i en smurt ildfast form. Avslutt med saus og dryss over revet ost. Stek i nedre del av ovnen i ca. 30 minutter.

  6. 6

    La lasagnen hvile i ca. 10 minutter før servering. Server med frisk salat.

Del denne oppskriften: