
Lasagne med cottage cheese
Denne saftige lasagnen er et sunnere alternativ til den italienske klassikeren, med cottage cheese, masse grønnsaker og lettere ost.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 225 °C.
- 2
Stek kjøttdeigen i en varm panne med olje. Hakk kjøttet i biter og stek til akkurat gjennomstekt. Sett til side.
- 3
Grovhakk løk og paprika. Skrell og del gulrøtter og sellerirot i små terninger. Smelt smør i en varm stekepanne og stek løk til myk. Ha i resten paprika, gulrot og sellerirot og stek i et par minutter.
- 4
Rør inn tomatpuré og stek et minutt til under omrøring. Vend inn hermetiserte tomater, smuldre i buljongterning og rør inn melk, salt, pepper og oregano. La det småkoke i minst 5 minutter. Rør inn stekt kjøttdeig.
- 5
Legg saus, lasagneplater og cottage cheese lagvis i en smurt ildfast form. Avslutt med saus og dryss over revet ost. Stek i nedre del av ovnen i ca. 30 minutter.
- 6
La lasagnen hvile i ca. 10 minutter før servering. Server med frisk salat.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

