Biffstrimer på spagetti med persillerot

Biffstrimler på spagetti med persillepesto

0
7
Enkel30 min
Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 dl
    bladpersille
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 1 boks
    ansjos
  • 1 dl
    olivenolje
  • 2 ss
    sitronsaft
  • 3 ss
  • 400 g
    spaghetti
  • 600 g
    biffstrimler
  • 1 ts
    salt
  • ½ ts
    malt sort pepper
  • 2 ss
  • 1 stk
    brokkoli , delt i små buketter
  • 3 ss
    bladpersille , hakket

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.

  2. 2

    Kok spagetti etter anvisning på pakken.

  3. 3

    Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.

  4. 4

    Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.

  5. 5

    Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.

Tips

Bytt gjerne ut biffstrimler med kylling eller svinefilet.  Er du glad i fisk og skalldyr, smaker retten også godt med stekt laks eller scampi. 

Del denne oppskriften: