
Biffstrimler på spagetti med persillepesto
Enkel•30 min min
Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dlbladpersille
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 boksansjos
-
1 dlolivenolje
-
2 sssitronsaft
-
3 ss
-
400 gspaghetti
-
600 gbiffstrimler
-
1 tssalt
-
½ tsmalt sort pepper
-
2 ss
-
1 stkbrokkoli , delt i små buketter
-
3 ssbladpersille , hakket
Slik gjør du det
-
1
Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.
-
2
Kok spagetti etter anvisning på pakken.
-
3
Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.
-
4
Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.
-
5
Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.