Biffstrimer på spagetti med persillerot

Biffstrimler på spagetti med persillepesto

0
  • Enkel
  • 30 min
Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.

Ingredienser

Utstyr

Hurtighakke eller stavmikser
2 dl bladpersille
2 stk hvitløksfedd
1 boks ansjos
1 dl olivenolje
2 ss sitronsaft
3 ss TINE Kremgo’® Naturell
400 g spaghetti
600 g biffstrimler
1 ts salt
½ ts malt sort pepper
2 ss TINE Meierismør
1 stk brokkoli , delt i små buketter
3 ss bladpersille , hakket

Slik gjør du det

    1. Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.
    2. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
    3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.
    4. Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.
    5. Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.
Tips!

Bytt gjerne ut biffstrimler med kylling eller svinefilet.  Er du glad i fisk og skalldyr, smaker retten også godt med stekt laks eller scampi.

 

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat