Biffstrimer på spagetti med persillerot

Biffstrimler på spagetti med persillepesto

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Hurtighakke eller stavmikser
2 dl bladpersille
2 stk hvitløksfedd
1 boks ansjos
1 dl olivenolje
2 ss sitronsaft
3 ss TINE Kremgo’® Naturell
400 g spagetti
600 g biffstrimler
1 ts salt
½ ts malt sort pepper
2 ss TINE Meierismør
1 stk brokkoli , delt i små buketter
3 ss bladpersille , hakket

Slik gjør du det

    1. Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.
    2. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
    3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.
    4. Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.
    5. Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.
Tips!

Bytt gjerne ut biffstrimler med kylling eller svinefilet.  Er du glad i fisk og skalldyr, smaker retten også godt med stekt laks eller scampi.

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat