tablecloth-basil
Biffstrimer på spagetti med persillerot
(6)

Biffstrimler på spagetti med persillepesto

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Hurtighakke eller stavmikser
2 dlbladpersille
2 stkhvitløksfedd
1 boksansjos
1 dlolivenolje
2 sssitronsaft
3 ssTINE Kremgo’® Naturell
400 gspagetti
600 gbiffstrimler
1 tssalt
½ tsmalt sort pepper
2 ssTINE Meierismør
1 stkbrokkoli, delt i små buketter
3 ssbladpersille, hakket
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.
    2. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
    3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.
    4. Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.
    5. Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.
blue heart
Tips!

Bytt gjerne ut biffstrimler med kylling eller svinefilet.  Er du glad i fisk og skalldyr, smaker retten også godt med stekt laks eller scampi.

 

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff