Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Tynne pannekaker med skalldyr

Enkel
40min

Her fylles pannekaker med det beste fra sjøen, reker og krepsehaler, og serveres på klassisk vis. Pannekakerøren gir tynne og fristende pannekaker.

3.7
(21)
Tynne pannekaker med skalldyr

Ingredienser

2 stk
egg
1 dl
vann
2.5 dl
hvetemel
¼ ts
salt

Kremet skalldyrfyll

3 stk
vårløk
1 stk
hvitløksfedd
2 ss
hvetemel
2 dl
fiskekraft
½ ts
salt
½ ts
pepper
¼ ts
kajennepepper
2 dl
reker
2 dl
krepsehale

Til servering

200 g
aspargestopp
2 ss
hakket dill (kan sløyfes)
½ stk
sitron

Slik gjør du

  1. Tips

    Du kan bytte ut fiskekraft med vann og fiskebuljong.

  2. Tips

    Er du glad i dill, kan du røre inn dill i sausen også.

Tips

Om du får tak i fersk sjømat er det aller best. Bruk gjerne krabbe, hummer eller sjøkreps også.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter