Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pannekaker med kremost og røkelaks

Enkel
40min

Disse pannekakene fylt med røkelaks og kremost blir festmat når de serveres i biter på fat. Enkel og supergod pannekakerøre.

4.2
(36)
Next ImagePannekaker med kremost og røkelaks

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
egg
3.5 dl
hvetemel
0.5 ts
salt

Fyll

1 stk
hjertesalat
400 g
røkelaks
0.5 stk
agurk
2 stk
avokado

Fremgangsmåte

  1. Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter. Smelt smør og rør inn.

  2. Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.

  3. Del agurk i staver og avokado i biter. Smør kremost på pannekakene og legg på skiver av røkelaks, salatblader, agurkstaver og avokado på og rull sammen. Skjær i biter og server.

    Tips

    Pannekakene kan også brettes i fire med fyllet lagt på halve pannekaken. Da er de godt egnet til å pakke med i matpakken.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Stek gjerne pannekakene på forhånd og oppbevar pakket i plast. Har du pannekaker til overs, kan de serveres som dessert med is og bær.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter