Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Potetpannekake med bacon, grønnsaker og rømme

Enkel
2t

Inspirert av våre svenske naboers raggmunk lager vi potetpannekaker med søtpotet, og serverer med økologisk rømme og tyttebær fra skogen.

4.5
(15)
Lagre
Skriv ut
Del
Potetpannekake med bacon, grønnsaker og rømme

Ingredienser

1.5 dl
hvetemel
1 ts
salt
2 stk
egg
400 g
potet
200 g
søtpotet

Topping

1 fedd
hvitløk
1 stk
rød chili
1 stk
rødløk
½ stk
purre
250 g
bacon (skogsbacon)
¼ stk
rødkål
50 g
grønnkål

Til servering

4 ss
TINE Lettrømme Økologisk
100 g
tyttebær

Slik gjør du

  1. Tips

    Hvis potetpannekakene er vanskelige å snu, kan du bruke en tallerken. Legg tallerkenen over pannen og snu opp ned slik at potetpannekaken havner på tallerkenen. Skyv potetpannekaken tilbake i pannen og stek videre.

Tips

Disse potetpannekakene er også godt tilbehør til kjøtt- og grønnsaksretter. Stek gjerne mindre lapper for variasjon.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter