Håndkle og blad
Middagsbowl med egg og urtedressing
(1010)

Middagsbowl med egg og urtedressing

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En enkel, rask og god middag. Perfekt for én, men like fin om dere er flere.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dlquinoa
1 ssTINE Meierismør
100 gspinat
150 gbacon
4 stkegg
2 stkavokado
12 stkcherrytomater
2 stkvårløk
1 dlspirer

YOGHURTDRESSING

3 dlTINE Økologisk Yoghurt Naturell
½ ssDijonsennep
½ sshonning
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssgressløk
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok quinoa etter anvisning på pakken. Rør inn smør og vend inn spinat.
    2. Rør sammen yoghurt, sennep, honning, salt, pepper og gressløk til en dressing. La stå og godgjøre seg mens du lager resten.
    3. Sprøstek bacon, la renne av seg på litt kjøkkenpapir og grovhakk. Kok egg til smilende, ca. 6 minutter. Avkjøl noe. Skrell og del i to.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hardkokte egg delt med eggedeler er enklere dersom du vil bruke retten som lunsj i en matboks.

    4. Skrell og del avokado i skiver, del cherrytomater i to og finsnitt vårløk.
    5. Fordel quinoa med spinat i boller. Topp med egg, avokado, tomat, vårløk og bacon. Ha over yoghurtdressing og server toppet med spirer.
Blått hjerte
Tips!

For litt ekstra varme, server med litt chilisaus, f.eks. Sriracha, og finhakket frisk chili.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat