Middagsbowl med egg og urtedressing

Middagsbowl med egg og urtedressing

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
En enkel, rask og god middag. Perfekt for én, men like fin om dere er flere.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl quinoa
1 ss TINE Meierismør
100 g spinat
150 g bacon
4 stk egg
2 stk avokado
12 stk cherrytomater
2 stk vårløk
1 dl spirer

YOGHURTDRESSING

3 dl TINE Økologisk Yoghurt Naturell
½ ss Dijonsennep
½ ss honning
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss gressløk

Slik gjør du det

    1. Kok quinoa etter anvisning på pakken. Rør inn smør og vend inn spinat.
    2. Rør sammen yoghurt, sennep, honning, salt, pepper og gressløk til en dressing. La stå og godgjøre seg mens du lager resten.
    3. Sprøstek bacon, la renne av seg på litt kjøkkenpapir og grovhakk. Kok egg til smilende, ca. 6 minutter. Avkjøl noe. Skrell og del i to.
      Tips!

      Hardkokte egg delt med eggedeler er enklere dersom du vil bruke retten som lunsj i en matboks.

    4. Skrell og del avokado i skiver, del cherrytomater i to og finsnitt vårløk.
    5. Fordel quinoa med spinat i boller. Topp med egg, avokado, tomat, vårløk og bacon. Ha over yoghurtdressing og server toppet med spirer.
Tips!

For litt ekstra varme, server med litt chilisaus, f.eks. Sriracha, og finhakket frisk chili.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat