
Middagsbowl med egg og urtedressing
En enkel, rask og god middag. Perfekt for én, men like fin om dere er flere.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
YOGHURTDRESSING
Fremgangsmåte
- 1
Kok quinoa etter anvisning på pakken. Rør inn smør og vend inn spinat.
- 2
Rør sammen yoghurt, sennep, honning, salt, pepper og gressløk til en dressing. La stå og godgjøre seg mens du lager resten.
- 3
Sprøstek bacon, la renne av seg på litt kjøkkenpapir og grovhakk. Kok egg til smilende, ca. 6 minutter. Avkjøl noe. Skrell og del i to.
Tips
Hardkokte egg delt med eggedeler er enklere dersom du vil bruke retten som lunsj i en matboks.
- 4
Skrell og del avokado i skiver, del cherrytomater i to og finsnitt vårløk.
- 5
Fordel quinoa med spinat i boller. Topp med egg, avokado, tomat, vårløk og bacon. Ha over yoghurtdressing og server toppet med spirer.
Tips
For litt ekstra varme, server med litt chilisaus, f.eks. Sriracha, og finhakket frisk chili.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

