
Middagsbowl med egg og urtedressing
- Enkel
- 30 min
En enkel, rask og god middag. Perfekt for én, men like fin om dere er flere.

Ingredienser
3 dl | quinoa |
1 ss | TINE Meierismør |
100 g | spinat |
150 g | bacon |
4 stk | egg |
2 stk | avokado |
12 stk | cherrytomater |
2 stk | vårløk |
1 dl | spirer |
YOGHURTDRESSING
3 dl | TINE Økologisk Yoghurt Naturell |
½ ss | Dijonsennep |
½ ss | honning |
½ ts | salt |
¼ ts | pepper |
1 ss | gressløk |


Slik gjør du det
-
-
Kok quinoa etter anvisning på pakken. Rør inn smør og vend inn spinat.
-
Rør sammen yoghurt, sennep, honning, salt, pepper og gressløk til en dressing. La stå og godgjøre seg mens du lager resten.
-
Sprøstek bacon, la renne av seg på litt kjøkkenpapir og grovhakk. Kok egg til smilende, ca. 6 minutter. Avkjøl noe. Skrell og del i to.Tips!
Hardkokte egg delt med eggedeler er enklere dersom du vil bruke retten som lunsj i en matboks.
-
Skrell og del avokado i skiver, del cherrytomater i to og finsnitt vårløk.
-
Fordel quinoa med spinat i boller. Topp med egg, avokado, tomat, vårløk og bacon. Ha over yoghurtdressing og server toppet med spirer.
-

Tips!
For litt ekstra varme, server med litt chilisaus, f.eks. Sriracha, og finhakket frisk chili.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer