Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pannekaker med Cottage Cheese og spinat

Enkel
40min

Supergode spinatpannekaker med Cottage Cheese som appellerer til barna med stekte pølser, erter og cherrytomater.

3.7
(16)
Next ImagePannekaker med Cottage Cheese og spinat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
egg
2 dl
hvetemel
1 dl
havregryn
4 dl
frossen spinat
0.5 ts
bakepulver
0.5 ts
muskat
0.5 ts
salt

Fyll

4 stk
kjøttpølse av kylling og kalkun
1 pose
frosne erter
10 stk
cherrytomat
1 stk
rødløk
1 stk
hjertesalat

Fremgangsmåte

  1. Tin spinat og klem ut en del av væsken. Pisk egg, mel og Cottage Cheese godt.

  2. Rør inn spinat, mel, havregryn, bakepulver, muskat og salt. Rør til en glatt røre. La stå å svelle i 20 minutter.

  3. Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en sleiv eller øse til å helle i røre og lag små lapper. Stek pannekakene på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekakene og stek omtrent like lenge på den andre siden.

  4. Skjær løk i tynne båter og stek i smør til myk, ca. 2 minutter. Del pølser i skiver og stek med til de er gylne, ca. 4 minutter.

    Tips

    Bytt gjerne ut pølsene med kyllingfilet, storfekjøtt eller svin.

  5. Vend inn erter og cherrytomater og stek et par minutter til eller til ertene er akkurat gjennom varme. Server blandingen på toppen av pannekakene med salat og rømme.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse pannekakene er også gode kalde med skinke og kremost på.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter