Kimchi-pannekaker, Kimchijeon, er en koreansk vri på de mer vanlige asiatiske pannekakene med vårløk, der noe av vesken byttes ut med kimchi-juice. Det gir ekstra god smak til pannekakene.
Kimchi, eller fermenterte grønnsaker, er Koreas nasjonalrett og enkelt å lage selv. Du må bare ta tiden til hjelp. Sjekk ut oppskrift her. I denne oppskriften brukes vesken som dannes under fermenteringen. Du kan godt ha Kimchi i pannekakerøra om du hakker den opp i små biter. Du kan selvsagt sløyfe det og bytte det ut med vann også.
Tips
Du kan spise disse som snacks eller toppe dem med stekt laks, pulled pork eller kimchi.
Kimchi-pannekaker
Enkel
30min
Kimchi-pannekaker, Kimchijeon, er en koreansk vri på de mer vanlige asiatiske pannekakene med vårløk, der noe av vesken byttes ut med kimchi-juice. Det gir ekstra god smak til pannekakene.
Kimchi, eller fermenterte grønnsaker, er Koreas nasjonalrett og enkelt å lage selv. Du må bare ta tiden til hjelp. Sjekk ut oppskrift her. I denne oppskriften brukes vesken som dannes under fermenteringen. Du kan godt ha Kimchi i pannekakerøra om du hakker den opp i små biter. Du kan selvsagt sløyfe det og bytte det ut med vann også.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du kan spise disse som snacks eller toppe dem med stekt laks, pulled pork eller kimchi.