Kimchi-grilled cheese sandwich

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet toast med masse ost er jo alltid godt, men med en god dose sterk kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) blir det fart i sakene!

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiverNorvegia® Original
4 skivercheddar
4 skiverlandbrød
4 sskimchi (se lenke til oppskrift)
2 ssTINE Meierismør til steking
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Fordel osteskivene på brødskivene.
    2. Legg et par skjeer kimchi på halvparten av skivene og topp med den andre slik at det er ost både over og under kimchien. Press skivene godt sammen.

      Tips:

      placeholder image
    3. Smelt godt med smør i en varm panne på medium varme til det begynner å skumme. Legg sandwichene i og stek gylne på den ene siden, 3-4 minutter.

      Tips:

      Ønsker du et større måltid kan du legge til kokt skinke, pulled pork eller ferdigstekt, skivet kyllingfilet.

    4. Snu skivene og tilsett mer smør. Stek til gyllen og osten er smeltet. Del i to og server med en gang, gjerne med ekstra kimchi.

Tips:

Skal du lage grilled cheese til mange, kan du lage dem i ovnen. Sett ovnen på 220 °C. Smør alle skivene godt med smør, legge utover et stekebrett med smørsiden ned og topp med kimchi og ost. Stek til osten er smeltet, og klem to og to skiver sammen før servering.

Kommentarer

  Legg til kommentar