
Kimchi-grilled cheese sandwich
Enkel•20 min min
Grillet toast med masse ost er jo alltid godt, men med en god dose sterk kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) blir det fart i sakene!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 skiver
-
4 skiver
-
4 skiverlandbrød
-
4 sskimchi (se lenke til oppskrift)
-
2 ssTINE Meierismør til steking
Slik gjør du det
-
1
Fordel osteskivene på brødskivene.
-
2
Legg et par skjeer kimchi på halvparten av skivene og topp med den andre slik at det er ost både over og under kimchien. Press skivene godt sammen.
Tips
Se her for oppskrift på hjemmelaget kimchi.
-
3
Smelt godt med smør i en varm panne på medium varme til det begynner å skumme. Legg sandwichene i og stek gylne på den ene siden, 3-4 minutter.
Tips
Ønsker du et større måltid kan du legge til kokt skinke, pulled pork eller ferdigstekt, skivet kyllingfilet.
-
4
Snu skivene og tilsett mer smør. Stek til gyllen og osten er smeltet. Del i to og server med en gang, gjerne med ekstra kimchi.