
Kimchi-grilled cheese sandwich
Enkel•20 min min
Grillet toast med masse ost er jo alltid godt, men med en god dose sterk kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) blir det fart i sakene!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 skiver
-
4 skiver
-
4 skiverlandbrød
-
4 sskimchi (se lenke til oppskrift)
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
Slik gjør du det
-
1
Fordel osteskivene på brødskivene.
-
2
Legg et par skjeer kimchi på halvparten av skivene og topp med den andre slik at det er ost både over og under kimchien. Press skivene godt sammen.
-
3
Smelt godt med smør i en varm panne på medium varme til det begynner å skumme. Legg sandwichene i og stek gylne på den ene siden, 3-4 minutter.
Tips
Ønsker du et større måltid kan du legge til kokt skinke, pulled pork eller ferdigstekt, skivet kyllingfilet.
-
4
Snu skivene og tilsett mer smør. Stek til gyllen og osten er smeltet. Del i to og server med en gang, gjerne med ekstra kimchi.