Kimchi-grilled cheese sandwich

Kimchi-grilled cheese sandwich

0
0
Enkel20 min
Grillet toast med masse ost er jo alltid godt, men med en god dose sterk kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) blir det fart i sakene!

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Fordel osteskivene på brødskivene.

  2. 2

    Legg et par skjeer kimchi på halvparten av skivene og topp med den andre slik at det er ost både over og under kimchien. Press skivene godt sammen.

    Kimchi

    Tips

    Se her for oppskrift på hjemmelaget kimchi.

  3. 3

    Smelt godt med smør i en varm panne på medium varme til det begynner å skumme. Legg sandwichene i og stek gylne på den ene siden, 3-4 minutter.

    Tips

    Ønsker du et større måltid kan du legge til kokt skinke, pulled pork eller ferdigstekt, skivet kyllingfilet.

  4. 4

    Snu skivene og tilsett mer smør. Stek til gyllen og osten er smeltet. Del i to og server med en gang, gjerne med ekstra kimchi.

Tips

Skal du lage grilled cheese til mange, kan du lage dem i ovnen. Sett ovnen på 220 °C. Smør alle skivene godt med smør, legge utover et stekebrett med smørsiden ned og topp med kimchi og ost. Stek til osten er smeltet, og klem to og to skiver sammen før servering.

Del denne oppskriften: