Skip to main content

Kimchi-grilled cheese sandwich

Enkel
20min

Grillet toast med masse ost er jo alltid godt, men med en god dose sterk kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) blir det fart i sakene!

3.9
(12)
Next ImageKimchi-grilled cheese sandwich

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver
landbrød
4 ss
kimchi (se lenke til oppskrift)
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Fremgangsmåte

  1. Fordel osteskivene på brødskivene.

  2. Legg et par skjeer kimchi på halvparten av skivene og topp med den andre slik at det er ost både over og under kimchien. Press skivene godt sammen.

    Kimchi
  3. Smelt godt med smør i en varm panne på medium varme til det begynner å skumme. Legg sandwichene i og stek gylne på den ene siden, 3-4 minutter.

    Tips

    Ønsker du et større måltid kan du legge til kokt skinke, pulled pork eller ferdigstekt, skivet kyllingfilet.

  4. Snu skivene og tilsett mer smør. Stek til gyllen og osten er smeltet. Del i to og server med en gang, gjerne med ekstra kimchi.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Skal du lage grilled cheese til mange, kan du lage dem i ovnen. Sett ovnen på 220 °C. Smør alle skivene godt med smør, legge utover et stekebrett med smørsiden ned og topp med kimchi og ost. Stek til osten er smeltet, og klem to og to skiver sammen før servering.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter