Tacosalat med kylling, marinert ost og ananas-salsa

Tacosalat med kylling, ost og ananas

0
1
Enkel30 min
En litt annerledes tacosalat med kylling, marinert fetaost og spicy ananas-salsa. Nam!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 1 ss
  • 1 stk
    hjertesalat
  • 4 stk
    tortillalefser evnt. 1 pose nachochips
  • 2 glass
    marinert fetaost

Ananas-salsa

  • ½ stk
    ananas
  • 2 stk
    rød paprika
  • 1 stk
    rødløk
  • 2 ss
    jalapenos
  • 1 stk
    lime
  • 2 ss
    hakket mynteblader
  • 2 ss
    hakket basilikum

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kyllingfilet på begge sider i smør i en varm panne til gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter og skjær i skiver eller riv i biter.

  2. 2

    Del tortillalefsene i trekanter. Varm olje i en dyp kjele og friter tortilla-trekantene til gylne og sprø. La renne av seg på kjøkkenpapir.

  3. 3

    Del ananas, paprika og rødløk i små terninger. Finhakk jalapeno og bland alt sammen med limesaft og -skall, hakket mynte og basilikum.

  4. 4

    Finstrimle salat og fordel med nachochips på tallerkener. Topp med stekt kylling, salatost og urter. Server med ananas-salsa.

Del denne oppskriften: