
Tacosalat med kylling, ost og ananas
Enkel•30 min min
En litt annerledes tacosalat med kylling, marinert fetaost og spicy ananas-salsa. Nam!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
1 ss
-
1 stkhjertesalat
-
4 stktortillalefser evnt. 1 pose nachochips
-
200 g
Ananas-salsa
-
½ stkananas
-
2 stkrød paprika
-
1 stkrødløk
-
2 ssjalapenos
-
1 stklime
-
2 sshakket mynteblader
-
2 sshakket basilikum
Slik gjør du det
-
1
Stek kyllingfilet på begge sider i smør i en varm panne til gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter og skjær i skiver eller riv i biter.
-
2
Del tortillalefsene i trekanter. Varm olje i en dyp kjele og friter tortilla-trekantene til gylne og sprø. La renne av seg på kjøkkenpapir.
-
3
Del ananas, paprika og rødløk i små terninger. Finhakk jalapeno og bland alt sammen med limesaft og -skall, hakket mynte og basilikum.
-
4
Finstrimle salat og fordel med nachochips på tallerkener. Topp med stekt kylling, salatost og urter. Server med ananas-salsa.