Håndkle og blad
Tacosalat med kylling, marinert ost og ananas-salsa
(00)

Tacosalat med kylling, ost og ananas

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En litt annerledes tacosalat med kylling, marinert fetaost og spicy ananas-salsa. Nam!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stkkyllingfileter
1 ssTINE Meierismør
1 stkhjertesalat
4 stktortillalefser evnt. 1 pose nachochips
2 glassmarinert fetaost

Ananas-salsa

½ stkananas
2 stkrød paprika
1 stkrødløk
2 ssjalapenos
1 stklime
2 sshakket mynteblader
2 sshakket basilikum
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingfilet på begge sider i smør i en varm panne til gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter og skjær i skiver eller riv i biter.
    2. Del tortillalefsene i trekanter. Varm olje i en dyp kjele og friter tortilla-trekantene til gylne og sprø. La renne av seg på kjøkkenpapir.
    3. Del ananas, paprika og rødløk i små terninger. Finhakk jalapeno og bland alt sammen med limesaft og -skall, hakket mynte og basilikum.
    4. Finstrimle salat og fordel med nachochips på tallerkener. Topp med stekt kylling, salatost og urter. Server med ananas-salsa.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat