Tacosalat med kylling, ost og ananas
En litt annerledes tacosalat med kylling, marinert fetaost og spicy ananas-salsa. Nam!
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk kyllingfilet
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk hjertesalat
- 4 stykk tortillalefse, evnt. 1 pose nachochips
- 200 g TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk
Ananas-salsa
- 0.5 stykk ananas
- 2 stykk rød paprika
- 1 stykk rødløk
- 2 ss jalapenos
- 1 stykk lime
- 2 ss hakket mynteblad
- 2 ss hakket basilikum
Slik gjør du
1
Stek kyllingfilet på begge sider i smør i en varm panne til gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter og skjær i skiver eller riv i biter.
2
Del tortillalefsene i trekanter. Varm olje i en dyp kjele og friter tortilla-trekantene til gylne og sprø. La renne av seg på kjøkkenpapir.
3
Del ananas, paprika og rødløk i små terninger. Finhakk jalapeno og bland alt sammen med limesaft og -skall, hakket mynte og basilikum.
4
Finstrimle salat og fordel med nachochips på tallerkener. Topp med stekt kylling, salatost og urter. Server med ananas-salsa.