Skip to main content

Tacosalat med kylling, ost og ananas

Enkel
30min

En litt annerledes tacosalat med kylling, marinert fetaost og spicy ananas-salsa. Nam!

5.0
(1)
Next ImageTacosalat med kylling, ost og ananas

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
1 stk
hjertesalat
4 stk
tortillalefse evnt. 1 pose nachochips

Ananas-salsa

0.5 stk
ananas
2 stk
rød paprika
1 stk
rødløk
2 ss
jalapenos
1 stk
lime
2 ss
hakket mynteblad
2 ss
hakket basilikum

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingfilet på begge sider i smør i en varm panne til gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter og skjær i skiver eller riv i biter.

  2. Del tortillalefsene i trekanter. Varm olje i en dyp kjele og friter tortilla-trekantene til gylne og sprø. La renne av seg på kjøkkenpapir.

  3. Del ananas, paprika og rødløk i små terninger. Finhakk jalapeno og bland alt sammen med limesaft og -skall, hakket mynte og basilikum.

  4. Finstrimle salat og fordel med nachochips på tallerkener. Topp med stekt kylling, salatost og urter. Server med ananas-salsa.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter