Tacosalat med kylling, marinert ost og ananas-salsa

Tacosalat med kylling, ost og ananas

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
En litt annerledes tacosalat med kylling, marinert fetaost og spicy ananas-salsa. Nam!

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
1 stk hjertesalat
4 stk tortillalefser evnt. 1 pose nachochips
2 glass marinert fetaost

Ananas-salsa

½ stk ananas
2 stk rød paprika
1 stk rødløk
2 ss jalapenos
1 stk lime
2 ss hakket mynteblader
2 ss hakket basilikum

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingfilet på begge sider i smør i en varm panne til gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter og skjær i skiver eller riv i biter.
    2. Del tortillalefsene i trekanter. Varm olje i en dyp kjele og friter tortilla-trekantene til gylne og sprø. La renne av seg på kjøkkenpapir.
    3. Del ananas, paprika og rødløk i små terninger. Finhakk jalapeno og bland alt sammen med limesaft og -skall, hakket mynte og basilikum.
    4. Finstrimle salat og fordel med nachochips på tallerkener. Topp med stekt kylling, salatost og urter. Server med ananas-salsa.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat