Smørstekt kyllingbryst med ruccolarisotto
3t
TINE-kokk Tobias har laget sin versjon av menyen til TINE Matcup 2024. Her er oppskriften på den nydelige hovedretten!
(0)

porsjoner
10
Kyllingfarse med svarte oliven
3 stk
kyllinglår, uten skinn og bein, kuttet i biter
1 stk
egg
3 dl
100 g
sorte oliven
Kyllingbryst med olivenfarse
3 stk
hele kylling
3 stk
kvaster rosmarin
Ruccolapuré
2 dl
vann
200 g
ruccola
Ruccolarisotto
2 stk
sjalottløk, finhakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
0.5 dl
olivenolje
400 g
risottoris
2 dl
hvitvin
7 dl
kyllingkraft
200 g
TINE® Norsk Alpeost Blokk, revet
200 g
1 stk
grønn squash
1 stk
gul squash
Salatostkrem
100 g
TINE Kremost Original Naturell
10 g
sitronsaft
Hasselnøttvinaigrette
1.7 dl
olje fra TINE® Norsk Salatost Chili&Fennikel
1 dl
sitronsaft
40 g
ristede hasselnøtter
1 ts
sukker
Salat
1 stk
fennikel
2 stk
agurk
1 stk
friseesalat,plukket i blader og vasket
1 stk
radicchio rosso-salat, kuttet i blader og vasket
½ bunt
gressløk
Slik gjør du
Kyllingfarse med svarte oliven
Kyllingbryst med olivenfarse
Ruccolapuré
Risotto
Salatostkrem
Hasselnøttvinaigrette
Salat
Trykk for å vurdere oppskriften





