Quesadilla med kylling
Sprøstekt tortilla fylt med kylling, ost, paprika og løk er noe du raskt lager når tiden er snau eller du har lyst på noe godt. Quesadillas passer perfekt til kveldsmat eller et raskt mellommåltid.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Varm litt smør i en stekepanne på middels sterk varme. Ha i kyllingbitene og brun dem i ca. 5 minutter. Ha i paprika, løk, tacokrydder og vann. Bland godt sammen. 
- 2Fordel ost, kylling, paprika og løk på den ene halvdelen av hver tortilla. Strø over mais og topp med litt mer revet ost. Brett over den andre halvdelen på tortilla og trykk sammen. 
- 3Varm opp en stekepanne med litt smør. Stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gyllenbrune og sprø. 
- 4Skjær quesadillas i kakebiter med en pizzaskjærer, og server med rømme og limebåter. 
Tips





