Quesadilla med kylling

Quesadilla med kylling

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Sprøstekt tortilla fylt med kylling, ost, paprika og løk er noe du raskt lager når tiden er snau eller du har lyst på noe godt. Quesadillas passer perfekt til kveldsmat eller et raskt mellommåltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl TINE Revet Ost Original
300 g kyllingkjøtt , i biter/strimler
1 stk paprika , i biter
4 stk vårløk , i biter
4 stk store tortillalefser
1 pose tacokrydder
80 g mais
1 ss TINE Meierismør til servering

Til servering:

2 dl rømmedressing

Slik gjør du det

    1. Fordel ost, kylling, paprika og løk på den ene halvdelen av hver tortilla. Krydre med tacokrydder, og dryss over mais og litt mer revet ost. Brett over den andre halvdelen på tortilla og trykk sammen.
    2. Varm opp en stekepanne med litt smør. Stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gyllenbrune og sprø.
      Tips!

      Ha en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.

    3. Skjær quesadillas i kakebiter, og server med rømmedressing.
Tips!

Server med en salat og bakte småpoteter eller ris ved siden av.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat