Skip to main content

Quesadilla med kylling

Enkel
15min

Sprøstekt tortilla fylt med kylling, ost, paprika og løk er noe du raskt lager når tiden er snau eller du har lyst på noe godt. Quesadillas passer perfekt til kveldsmat eller et raskt mellommåltid.

4.0
(169)
Next ImageQuesadilla med kylling

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
kyllingkjøtt, i biter/strimler
1 pose
tacokrydder
0.5 dl
vann
1 stk
paprika, i biter
4 stk
vårløk, i skiver
4 stk
store tortillalefse
1 boks
mais
1 ss
TINE® Meierismør til steking.

Til servering

1 stk
lime i båter

Fremgangsmåte

  1. Varm litt smør i en stekepanne på middels sterk varme. Ha i kyllingbitene og brun dem i ca. 5 minutter. Ha i paprika, løk, tacokrydder og vann. Bland godt sammen.

  2. Fordel ost, kylling, paprika og løk på den ene halvdelen av hver tortilla. Strø over mais og topp med litt mer revet ost. Brett over den andre halvdelen på tortilla og trykk sammen.

  3. Varm opp en stekepanne med litt smør. Stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gyllenbrune og sprø.

  4. Skjær quesadillas i kakebiter med en pizzaskjærer, og server med rømme og limebåter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Quesadilla kan du fylle med det du liker, enten det er skinke, grønnsaker eller rester i kjøleskapet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter