Quesadilla med kylling

Quesadilla med kylling

3
153
Enkel15 min
Sprøstekt tortilla fylt med kylling, ost, paprika og løk er noe du raskt lager når tiden er snau eller du har lyst på noe godt. Quesadillas passer perfekt til kveldsmat eller et raskt mellommåltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

Til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm litt smør i en stekepanne på middels sterk varme. Ha i kyllingbitene og brun dem i ca. 5 minutter. Ha i paprika, løk, tacokrydder og vann. Bland godt sammen.

  2. 2

    Fordel ost, kylling, paprika og løk på den ene halvdelen av hver tortilla. Strø over mais og topp med litt mer revet ost. Brett over den andre halvdelen på tortilla og trykk sammen.

  3. 3

    Varm opp en stekepanne med litt smør. Stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gyllenbrune og sprø.

  4. 4

    Skjær quesadillas i kakebiter med en pizzaskjærer, og server med rømme og limebåter.

Tips

Quesadilla kan du fylle med det du liker, enten det er skinke, grønnsaker eller rester i kjøleskapet.

Del denne oppskriften: