Quesadilla med kylling

Quesadilla med kylling

3
118
Enkel15 min
Sprøstekt tortilla fylt med kylling, ost, paprika og løk er noe du raskt lager når tiden er snau eller du har lyst på noe godt. Quesadillas passer perfekt til kveldsmat eller et raskt mellommåltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

Til servering:

  • 2 dl
    rømmedressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm litt smør i en stekepanne på middels sterk varme. Ha i kyllingbitene og brun dem i ca. 5 minutter. Ha i paprika og løk.

  2. 2

    Fordel ost, kylling, paprika og løk på den ene halvdelen av hver tortilla. Krydre med tacokrydder, og dryss over mais og litt mer revet ost. Brett over den andre halvdelen på tortilla og trykk sammen.

    Tips

    Ha en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.

  3. 3

    Varm opp en stekepanne med litt smør. Stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gyllenbrune og sprø.

  4. 4

    Skjær quesadillas i kakebiter, og server med rømmedressing.

Tips

Server med en salat og bakte småpoteter eller ris ved siden av.

Del denne oppskriften: