Quesadilla vegetar med frisk salat
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 g
-
8 stktortillalefser
-
65 gbabyspinat
-
½ pottefrisk koriander
-
2 ssfinhakket jalapenos
-
3 stkvårløk
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
20 gfrisk mynte (ca. 1 neve)
-
½ stkgranateple
-
200 gananas
-
65 gsalatblanding
-
¼ tstørket chiliflak
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen granateplefrø, grovhakket mynte, ananas i biter og litt salat. Topp med olivenolje og chili-flakes. Server dette til de deilige cheddar quesadillaene.
-
2
Riv cheddar og ha det i en bolle.
-
3
Grovhakk spinat, vårløk og koriander. Ha det i bollen sammen med finhakket jalapenos, salt og pepper. Bland sammen og fordel på 4 stk. Tortillalefser. Legg på en lefse som topp.
-
4
Grill quesadillas raskt på en varm grill, snu en gang og grill til osten er smeltet. Legg til side og del i pizzastykker. Har du ikke grill, kan disse også stekes i en stor stekepanne eller legges på bakebrett og stekes i ovnen, 220 °C i ca. 10 minutter.
Tips
I stekepanne: Varm en stor stekepanne og legg forsiktig i tortillaen. Senk til middels temperatur. Når den ene siden er litt smeltet og quesadillan har stivnet litt, så snur du den forsiktig. Om du har mulighet så bruk 2 stekepanner samtidig så går det raskere! Quesadillan er ferdig når osten er smeltet og lefsene gylne