Quesadilla vegetar med frisk salat

Quesadilla vegetar med frisk salat

0
2
Enkel30 min
Vegetar-quesadilla – enkelt og godt til lunsj eller kveldsmat. Denne versjonen er helt uten kjøtt og serveres med en frisk salat bestående av ananas, granateple, salat og mynte.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 250 g
  • 8 stk
    tortillalefser
  • 65 g
    babyspinat
  • ½ potte
    frisk koriander
  • 2 ss
    finhakket jalapenos
  • 3 stk
    vårløk
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 20 g
    frisk mynte (ca. 1 neve)
  • ½ stk
    granateple
  • 200 g
    ananas
  • 65 g
    salatblanding
  • ¼ ts
    tørket chiliflak

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland sammen granateplefrø, grovhakket mynte, ananas i biter og litt salat. Topp med olivenolje og chili-flakes. Server dette til de deilige cheddar quesadillaene.

  2. 2

    Riv cheddar og ha det i en bolle.

  3. 3

    Grovhakk spinat, vårløk og koriander. Ha det i bollen sammen med finhakket jalapenos, salt og pepper. Bland sammen og fordel på 4 stk. Tortillalefser. Legg på en lefse som topp.

  4. 4

    Grill quesadillas raskt på en varm grill, snu en gang og grill til osten er smeltet. Legg til side og del i pizzastykker. Har du ikke grill, kan disse også stekes i en stor stekepanne eller legges på bakebrett og stekes i ovnen, 220 °C i ca. 10 minutter.

    Tips

    I stekepanne: Varm en stor stekepanne og legg forsiktig i tortillaen. Senk til middels temperatur. Når den ene siden er litt smeltet og quesadillan har stivnet litt, så snur du den forsiktig. Om du har mulighet så bruk 2 stekepanner samtidig så går det raskere! Quesadillan er ferdig når osten er smeltet og lefsene gylne

Del denne oppskriften: