Skip to main content

Quesadilla vegetar med frisk salat

Enkel
30min

Vegetar-quesadilla – enkelt og godt til lunsj eller kveldsmat. Denne versjonen er helt uten kjøtt og serveres med en frisk salat bestående av ananas, granateple, salat og mynte.

4.0
(4)
Next ImageQuesadilla vegetar med frisk salat

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

8 stk
tortillalefse
65 g
babyspinat
0.5 potte
frisk koriander
2 ss
finhakket jalapenos
3 stk
vårløk
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
20 g
frisk mynte (ca. 1 neve)
0.5 stk
granateple
200 g
ananas
65 g
salatblanding
0.25 ts
tørket chiliflak

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen granateplefrø, grovhakket mynte, ananas i biter og litt salat. Topp med olivenolje og chili-flakes. Server dette til de deilige cheddar quesadillaene.

  2. Riv cheddar og ha det i en bolle.

  3. Grovhakk spinat, vårløk og koriander. Ha det i bollen sammen med finhakket jalapenos, salt og pepper. Bland sammen og fordel på 4 stk. Tortillalefser. Legg på en lefse som topp.

  4. Grill quesadillas raskt på en varm grill, snu en gang og grill til osten er smeltet. Legg til side og del i pizzastykker. Har du ikke grill, kan disse også stekes i en stor stekepanne eller legges på bakebrett og stekes i ovnen, 220 °C i ca. 10 minutter.

    Tips

    I stekepanne: Varm en stor stekepanne og legg forsiktig i tortillaen. Senk til middels temperatur. Når den ene siden er litt smeltet og quesadillan har stivnet litt, så snur du den forsiktig. Om du har mulighet så bruk 2 stekepanner samtidig så går det raskere! Quesadillan er ferdig når osten er smeltet og lefsene gylne
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter