Quesadilla vegetar med frisk salat
Vegetar-quesadilla – enkelt og godt til lunsj eller kveldsmat. Denne versjonen er helt uten kjøtt og serveres med en frisk salat bestående av ananas, granateple, salat og mynte.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Bland sammen granateplefrø, grovhakket mynte, ananas i biter og litt salat. Topp med olivenolje og chili-flakes. Server dette til de deilige cheddar quesadillaene.
- 2
Riv cheddar og ha det i en bolle.
- 3
Grovhakk spinat, vårløk og koriander. Ha det i bollen sammen med finhakket jalapenos, salt og pepper. Bland sammen og fordel på 4 stk. Tortillalefser. Legg på en lefse som topp.
- 4
Grill quesadillas raskt på en varm grill, snu en gang og grill til osten er smeltet. Legg til side og del i pizzastykker. Har du ikke grill, kan disse også stekes i en stor stekepanne eller legges på bakebrett og stekes i ovnen, 220 °C i ca. 10 minutter.
Tips
I stekepanne: Varm en stor stekepanne og legg forsiktig i tortillaen. Senk til middels temperatur. Når den ene siden er litt smeltet og quesadillan har stivnet litt, så snur du den forsiktig. Om du har mulighet så bruk 2 stekepanner samtidig så går det raskere! Quesadillan er ferdig når osten er smeltet og lefsene gylne