
Panert kyllingschnitzel
Se Vita og Wandas glam kyllingschnitzel i Vegg i Vegg. På denne måte får du de litt kjedelige kyllingfiletene både saftige og sprø. Perfekt middag med bare en enkel salat til.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Panering
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Legg kyllingfilet mellom to lag plastfolie eller matpapir, og bank flat med en kjøtthammer. Rør yoghurt med most hvitløk, sennep, salt og pepper og vend med kjøttet. La marinere i 20-30 minutter i kjøleskapet.
- 2
Rør sammen mel, salt og pepper og ha i en skål. Lettpisk egg og ha i en annen skål. Bland sammen Panko og finrevet parmesan i en tredje skål. Vend kyllingfileten først i mel, så i egg og så i Panko-miksen til godt dekket.
- 3
Varm en stekepanne med olje og smør på medium høy varme, og stek kyllingschnitzelen gyllen på begge sider til akkurat gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side.
- 4
Riv salat i biter, finsnitt sukkererter, skrell og del avokado i skiver og del tomater to. Server schnitzelen med salat, dressing og sitronbåter.
Tips
Om du vil gjøre det enklere, kan du steke snitzlene i ovnen. Legg dem utover et stekebrett med bakepapir og stek ved 200 °C i ca. 10 minutter.