Skip to main content

Panert kyllingschnitzel

Enkel
50min

Se Vita og Wandas glam kyllingschnitzel i Vegg i Vegg. På denne måte får du de litt kjedelige kyllingfiletene både saftige og sprø. Perfekt middag med bare en enkel salat til.

3.8
(44)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
1 fedd
hvitløk
2 ts
Dijonsennep
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Panering

1 stk
egg
1 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
4 dl
Panko eller annet paneringsmel
1 dl
Michelangelo Parmesan
2 ss
solsikkeolje

Til servering

1 stk
romanosalat
1 pakke
sukkererter
2 stk
avokado
1 pakke
cherrytomat
4 ss
dressing f.eks. sennepsvinaigrette
1 stk
sitron

Fremgangsmåte

  1. Legg kyllingfilet mellom to lag plastfolie eller matpapir, og bank flat med en kjøtthammer. Rør yoghurt med most hvitløk, sennep, salt og pepper og vend med kjøttet. La marinere i 20-30 minutter i kjøleskapet.

  2. Rør sammen mel, salt og pepper og ha i en skål. Lettpisk egg og ha i en annen skål. Bland sammen Panko og finrevet parmesan i en tredje skål. Vend kyllingfileten først i mel, så i egg og så i Panko-miksen til godt dekket.

  3. Varm en stekepanne med olje og smør på medium høy varme, og stek kyllingschnitzelen gyllen på begge sider til akkurat gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side.

  4. Riv salat i biter, finsnitt sukkererter, skrell og del avokado i skiver og del tomater to. Server schnitzelen med salat, dressing og sitronbåter.

    Tips

    Om du vil gjøre det enklere, kan du steke snitzlene i ovnen. Legg dem utover et stekebrett med bakepapir og stek ved 200 °C i ca. 10 minutter.
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter