
Kyllingvinger med safran
Disse kyllingvingene har en deilig smak av gyllent smør, som understrekes av den sarte safranen. Hjemmelagde kyllingvinger er kosemat som er like populær hos barn som hos voksne. Kashmir-regionen er kjent for sin safran-produksjon, og bruken av krydderet har dype røtter i Pakistan.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Tørk kyllingvingene godt. Kok opp litt vann i en kjele med dampinnsats og damp kyllingvingene i 10 minutter. Avkjøl til romtemperatur.
- 2
Løs opp safran i kokende vann og ha i smør. Tilsett sitronsaft, salt og pepper.
- 3
Pensle kyllingvingene med safransmør og stek dem i panne til godt gylne. Snu underveis. Vend de stekte kyllingvingene i resten av safransmøret og server.
Tips
Gurkemeie eller paprika vil gi samme gylne farge som safran, men har ikke den samme milde smak.
Tips
I Pakistan serveres gjerne flere retter sammen til et større måltid. Disse kyllingvingen er flotte som forrett, snacks eller som del av et slikt stort måltid.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



