Kyllingtaco med smelta ost

Kyllingtaco med smelta ost

0
10
Enkel30 min
Taco med revet kylling, smeltet ost, spicy avokadomos og syltet rødløk.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    rødløk
  • ½ dl
    epleeddik
  • 1 dl
    sukker
  • 1 ½ dl
    vann
  • 2 stk
    avokado
  • 1 ts
    tørket chiliflak
  • ¼ ts
    flaksalt
  • 1 stk
    lime
  • 1 pakke
    liten tortillalefse
  • 2 ss
    olje
  • 400 g
    revet ferdig stekt kylling
  • 1 pakke
    tacokrydder
  • ½ dl
    vann
  • 1 pakke
  • 1 potte
    frisk koriander
  • 1 boks

Slik gjør du det

  1. 1

    Del rødløk i tynne skiver. Kok opp eddik, sukker og vann og hell over løken. Sett kaldt. Dette kan lages dagen før.

  2. 2

    Del avokado i terninger. krydre med chiliflakes, salt og en skvis lime. Rør sammen med gaffel til en grov mos.

  3. 3

    Stek tortillalefsene raskt i en varm, tørr panne så de får litt farge i kantene. Pakk de varme lefsene i et kjøkkenhåndkle og sett til side mens du gjør klart resten.

  4. 4

    Varm opp litt olje i en stekepanne og ha i kyllingen. Tilsett tacokrydder og vann, og stek kyllingen til vannet er kokt bort.

  5. 5

    Dryss over revet ost og rør inn i det varme kjøttet. Server med avokadomos, syltet rødløk, frisk koriander, en skvis med lime og en god dæsj rømme.

    Tips

    Du kan også ha kjøttet med ost i et ildfast fat og sette i ovnen om du vil ha en mer gratinert variant.

Del denne oppskriften: