
Kyllingtaco med smelta ost
Taco med revet kylling, smeltet ost, spicy avokadomos og syltet rødløk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Del rødløk i tynne skiver. Kok opp eddik, sukker og vann og hell over løken. Sett kaldt. Dette kan lages dagen før.
- 2
Del avokado i terninger. krydre med chiliflakes, salt og en skvis lime. Rør sammen med gaffel til en grov mos.
- 3
Stek tortillalefsene raskt i en varm, tørr panne så de får litt farge i kantene. Pakk de varme lefsene i et kjøkkenhåndkle og sett til side mens du gjør klart resten.
- 4
Varm opp litt olje i en stekepanne og ha i kyllingen. Tilsett tacokrydder og vann, og stek kyllingen til vannet er kokt bort.
- 5
Dryss over revet ost og rør inn i det varme kjøttet. Server med avokadomos, syltet rødløk, frisk koriander, en skvis med lime og en god dæsj rømme.
Tips
Du kan også ha kjøttet med ost i et ildfast fat og sette i ovnen om du vil ha en mer gratinert variant.