Skip to main content

Kyllingtaco med smelta ost

Enkel
30min

Taco med revet kylling, smeltet ost, spicy avokadomos og syltet rødløk.

4.3
(19)
Next ImageKyllingtaco med smelta ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
rødløk
0.5 dl
epleeddik
1 dl
sukker
1.5 dl
vann
2 stk
avokado
1 ts
tørket chiliflak
0.25 ts
flaksalt
1 stk
lime
1 pakke
liten tortillalefse
2 ss
olje
400 g
revet ferdig stekt kylling
1 pakke
tacokrydder
0.5 dl
vann
1 potte
frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Del rødløk i tynne skiver. Kok opp eddik, sukker og vann og hell over løken. Sett kaldt. Dette kan lages dagen før.

  2. Del avokado i terninger. krydre med chiliflakes, salt og en skvis lime. Rør sammen med gaffel til en grov mos.

  3. Stek tortillalefsene raskt i en varm, tørr panne så de får litt farge i kantene. Pakk de varme lefsene i et kjøkkenhåndkle og sett til side mens du gjør klart resten.

  4. Varm opp litt olje i en stekepanne og ha i kyllingen. Tilsett tacokrydder og vann, og stek kyllingen til vannet er kokt bort.

  5. Dryss over revet ost og rør inn i det varme kjøttet. Server med avokadomos, syltet rødløk, frisk koriander, en skvis med lime og en god dæsj rømme.

    Tips

    Du kan også ha kjøttet med ost i et ildfast fat og sette i ovnen om du vil ha en mer gratinert variant.
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter