Kyllingtaco med smelta ost
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkrødløk
-
½ dlepleeddik
-
1 dlsukker
-
1 ½ dlvann
-
2 stkavokado
-
1 tstørket chiliflak
-
¼ tsflaksalt
-
1 stklime
-
1 pakkeliten tortillalefse
-
2 ssolje
-
400 grevet ferdig stekt kylling
-
1 pakketacokrydder
-
½ dlvann
-
1 pakke
-
1 pottefrisk koriander
-
1 boks
Slik gjør du det
-
1
Del rødløk i tynne skiver. Kok opp eddik, sukker og vann og hell over løken. Sett kaldt. Dette kan lages dagen før.
-
2
Del avokado i terninger. krydre med chiliflakes, salt og en skvis lime. Rør sammen med gaffel til en grov mos.
-
3
Stek tortillalefsene raskt i en varm, tørr panne så de får litt farge i kantene. Pakk de varme lefsene i et kjøkkenhåndkle og sett til side mens du gjør klart resten.
-
4
Varm opp litt olje i en stekepanne og ha i kyllingen. Tilsett tacokrydder og vann, og stek kyllingen til vannet er kokt bort.
-
5
Dryss over revet ost og rør inn i det varme kjøttet. Server med avokadomos, syltet rødløk, frisk koriander, en skvis med lime og en god dæsj rømme.
Tips
Du kan også ha kjøttet med ost i et ildfast fat og sette i ovnen om du vil ha en mer gratinert variant.