Kyllingfilet med cottage cheese

(6)
  • Utførelse

    Enkel

En proteinrik middag med masse god smak. Saftig hasselback kyllingfilet med cottage cheese og spinat. Til serverer vi pasta med pesto og tomat.

Ingredienser

5 dlfrisk spinat
1 ssvann
2 stkkyllingfileter
2 dlTINE Mager Cottage Cheese
1 tssalt
1 tspepper
2 ssTINE Revet Ost Original

PESTOPASTA

4 dlfullkornpasta
4 sspesto
8 stkcherrytomater
¼ tssalt
¼ tspepper
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Damp spinat i en stekepanne med litt vann til den faller sammen.
    2. Skjær dype snitt i kyllingfileten, men ikke helt gjennom. Fyll snittene med cottage cheese og dampet spinat. Ha over i en ildfast form, krydre med salt og pepper, og topp med revet ost.

      Tips:

      Tilfør gjerne litt ekstra smak i fyllet ved å vende inn hakket sopp eller soltørkede tomater.

    3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileten er akkurat gjennomstekt.
    4. Kok pasta som anvist på pakken, hell av vannet og rør inn pesto. Del cherrytomater i to og vend inn. Smak til med salt og pepper.
    5. Server fylt kyllingfilet med pestopasta.

Tips:

Har du dårlig tid, kan du forenkle retten ved å steke strimlet kyllingfilet i en panne og vend inn spinat. Topp med masse cottage cheese.

Kommentarer

  Legg til kommentar