Kyllingfilet med cottage cheese

Kyllingfilet med cottage cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 0 min
En proteinrik middag med masse god smak. Saftig hasselback kyllingfilet med cottage cheese og spinat. Til serverer vi pasta med pesto og tomat.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 dl frisk spinat
1 ss vann
2 stk kyllingfileter
2 dl TINE Mager Cottage Cheese
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss TINE Revet Ost Original

PESTOPASTA

4 dl fullkornpasta
4 ss pesto
8 stk cherrytomater
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Damp spinat i en stekepanne med litt vann til den faller sammen.
    2. Skjær dype snitt i kyllingfileten, men ikke helt gjennom. Fyll snittene med cottage cheese og dampet spinat. Ha over i en ildfast form, krydre med salt og pepper, og topp med revet ost.
      Tips!

      Tilfør gjerne litt ekstra smak i fyllet ved å vende inn hakket sopp eller soltørkede tomater.

    3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileten er akkurat gjennomstekt.
    4. Kok pasta som anvist på pakken, hell av vannet og rør inn pesto. Del cherrytomater i to og vend inn. Smak til med salt og pepper.
    5. Server fylt kyllingfilet med pestopasta.
Tips!

Har du dårlig tid, kan du forenkle retten ved å steke strimlet kyllingfilet i en panne og vend inn spinat. Topp med masse cottage cheese.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat