Skip to main content

Kyllingfilet med cottage cheese

Enkel
0min

En proteinrik middag med masse god smak. Saftig hasselback kyllingfilet med cottage cheese og spinat. Til serverer vi pasta med pesto og tomat.

4.0
(79)
Next ImageKyllingfilet med cottage cheese

Ingredienser

Antall porsjoner

2

Ingredienser

5 dl
frisk spinat
1 ss
vann
2 stk
kyllingfilet
1 ts
salt
1 ts
pepper

PESTOPASTA

4 dl
fullkornpasta
4 ss
pesto
8 stk
cherrytomat
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Damp spinat i en stekepanne med litt vann til den faller sammen.

  2. Skjær dype snitt i kyllingfileten, men ikke helt gjennom. Fyll snittene med cottage cheese og dampet spinat. Ha over i en ildfast form, krydre med salt og pepper, og topp med revet ost.

    Tips

    Tilfør gjerne litt ekstra smak i fyllet ved å vende inn hakket sopp eller soltørkede tomater.

  3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileten er akkurat gjennomstekt.

  4. Kok pasta som anvist på pakken, hell av vannet og rør inn pesto. Del cherrytomater i to og vend inn. Smak til med salt og pepper.

  5. Server fylt kyllingfilet med pestopasta.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du dårlig tid, kan du forenkle retten ved å steke strimlet kyllingfilet i en panne og vend inn spinat. Topp med masse cottage cheese.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter