Kyllingfilet med cottage cheese
Enkel• min min
En proteinrik middag med masse god smak. Saftig hasselback kyllingfilet med cottage cheese og spinat. Til serverer vi pasta med pesto og tomat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
5 dlfrisk spinat
-
1 ssvann
-
2 stkkyllingfileter
-
2 dl
-
1 tssalt
-
1 tspepper
-
2 ss
PESTOPASTA
-
4 dlfullkornpasta
-
4 sspesto
-
8 stkcherrytomater
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Forvarm ovnen til 200 °C. Damp spinat i en stekepanne med litt vann til den faller sammen.
-
2
Skjær dype snitt i kyllingfileten, men ikke helt gjennom. Fyll snittene med cottage cheese og dampet spinat. Ha over i en ildfast form, krydre med salt og pepper, og topp med revet ost.
Tips
Tilfør gjerne litt ekstra smak i fyllet ved å vende inn hakket sopp eller soltørkede tomater.
-
3
Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileten er akkurat gjennomstekt.
-
4
Kok pasta som anvist på pakken, hell av vannet og rør inn pesto. Del cherrytomater i to og vend inn. Smak til med salt og pepper.
-
5
Server fylt kyllingfilet med pestopasta.