
Kyllingfilet med cottage cheese
En proteinrik middag med masse god smak. Saftig hasselback kyllingfilet med cottage cheese og spinat. Til serverer vi pasta med pesto og tomat.

Ingredienser
Antall porsjoner
2
Ingredienser
PESTOPASTA
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm ovnen til 200 °C. Damp spinat i en stekepanne med litt vann til den faller sammen.
- 2
Skjær dype snitt i kyllingfileten, men ikke helt gjennom. Fyll snittene med cottage cheese og dampet spinat. Ha over i en ildfast form, krydre med salt og pepper, og topp med revet ost.
Tips
Tilfør gjerne litt ekstra smak i fyllet ved å vende inn hakket sopp eller soltørkede tomater.
- 3
Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileten er akkurat gjennomstekt.
- 4
Kok pasta som anvist på pakken, hell av vannet og rør inn pesto. Del cherrytomater i to og vend inn. Smak til med salt og pepper.
- 5
Server fylt kyllingfilet med pestopasta.
Tips
Har du dårlig tid, kan du forenkle retten ved å steke strimlet kyllingfilet i en panne og vend inn spinat. Topp med masse cottage cheese.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


