Kyllingfilet med cottage cheese

Kyllingfilet med cottage cheese

0
71
Enkel min
En proteinrik middag med masse god smak. Saftig hasselback kyllingfilet med cottage cheese og spinat. Til serverer vi pasta med pesto og tomat.

Ingredienser

Antall porsjoner

PESTOPASTA

  • 4 dl
    fullkornpasta
  • 4 ss
    pesto
  • 8 stk
    cherrytomater
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm ovnen til 200 °C. Damp spinat i en stekepanne med litt vann til den faller sammen.

  2. 2

    Skjær dype snitt i kyllingfileten, men ikke helt gjennom. Fyll snittene med cottage cheese og dampet spinat. Ha over i en ildfast form, krydre med salt og pepper, og topp med revet ost.

    Tips

    Tilfør gjerne litt ekstra smak i fyllet ved å vende inn hakket sopp eller soltørkede tomater.

  3. 3

    Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileten er akkurat gjennomstekt.

  4. 4

    Kok pasta som anvist på pakken, hell av vannet og rør inn pesto. Del cherrytomater i to og vend inn. Smak til med salt og pepper.

  5. 5

    Server fylt kyllingfilet med pestopasta.

Tips

Har du dårlig tid, kan du forenkle retten ved å steke strimlet kyllingfilet i en panne og vend inn spinat. Topp med masse cottage cheese.

Del denne oppskriften: