Kylling pakora
Enkel
30min
Pakora er grønnsaker eller kjøtt som dyppes i en røre av kikertmel og krydder og frityrstekes. Chicken pakoray er perfekt som snacks eller som forrett. Dette er oppskrift på godbiter som er et must for ramadan – etter solnedgang, naturligvis.
4.0
(33)

Porsjoner
6
1 stk
løk
3 stk
hvitløksfedd
2 stk
grønn chili
¼ potte
frisk koriander
2.5 dl
vann
3 dl
kikertmel
1 ts
malt koriander
1 ts
malt spisskummen
½ ts
garam masala
½ ts
chilipulver
1 ts
salt
¼ ts
natron (en klype)
350 g
kyllingfilet
1 stk
paprika
1 stk
rødløk
Slik gjør du
Tips
Har du først rørt sammen røren, kan du dyppe nedi det du har av rester i grønnsaksskuffen.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Pakora serveres som kveldskos sammen med sort, indisk te. Godbitene er et must for ramadan (fastemåneden) – etter solnedgang, naturligvis.



