Tips
Du kan dele kyllingen og klargjøre en ildfast form med kylling og grønnsaker på forhånd. Oppbevar dekket med plast i kjøleskap så har du middag på en halv time dagen etter.
Antall porsjoner
6
Du kan dele kyllingen og klargjøre en ildfast form med kylling og grønnsaker på forhånd. Oppbevar dekket med plast i kjøleskap så har du middag på en halv time dagen etter.
Tips
Når kylling og grønnsaker får bake sammen får du en velsmakende middag uten særlig arbeid.

Du kan dele kyllingen og klargjøre en ildfast form med kylling og grønnsaker på forhånd. Oppbevar dekket med plast i kjøleskap så har du middag på en halv time dagen etter.
Slik deler du en hel kylling i biter. Legg kyllingen med ryggen ned. Brett ut låret og skjær over skinn og hinner ned mot leddet. Knekk av i leddet. Del låret i to i kneleddet ved å knekke det og skjære mellom knoken. Skjær ut kyllingbrystene ved å skjære inntil brystbenet og følge ribbeina på undersiden mens du løfter fileten ut. Skjær over ved vingebenet. Resten av kyllingen koker du kraft på!